Paola

afgelopen zaterdag ging ik samen met Esther naar het Evanement (dankjewel voor het fantastische woord Greet) die Eva had georganiseerd in Zwolle…en wat een heerlijke leuke dag was dat. Esther had een prachtige taart en cupcakes mee net als vele anderen die heerlijke dingen hadden gebakken. We hadden aangeboden te helpen met het uitdelen van de taart en dat was maar goed ook want wat was het heerlijk druk en anders was er een lieve meid heel heel heel druk geweest in haar eentje…ik heb echt zo genoten. De rolstoel was mee….naar Zwolle…. en toen vond ik het wel gebakken… als het echt niet meer gaat ga ik wel ergens zitten en ik kan wel een stukje lopen… uhuh… best wel….maar dat ik daarna nog uren op de been zou blijven had ik niet helemaal bedacht… nah, dat is niet waar, had ik wel bedacht maar ik had besloten dat het onzin was…morgen doe ik wel weer of ik verstandig ben…. vandaag ben ik gewoon Paola die geniet! En dat deed ik…. hoe leuk om iedereen te zien, en bij te kletsen, te lachen, elkaars nieuwe outfits bewonderen en gewoon blij zijn. Ik heb zelfs een paar meneren die bij de kerk hoorden taartjes gegeven en een dame die wat dingen aanwees wat ik best gek vond… tot ze vroeg of ik ook containers to go had…ow okay, die hoorde duidelijk niet bij de groep… ze wilde zelfs betalen, ik heb haar lekker van een stukkie laten genieten. Wat me opeens wel hilarisch leek, dat Eva aan het eind van de middag zou zeggen, zo meiden, bedankt, hoeveel heeft het opgebracht… en dat we er dan achter zouden komen dat we even iets vergeten waren… hilarisch… toch? … ehm….Eva? *knippert met de ogen*

ik heb uren taarten gesneden, uitgedeeld, gepraat, gelachen en mensen aangespoord om nog meer te eten… en dat is voorwaar een leuke bezigheid. En hoe tof is het om met al die leuke dames te kletsen… Jocye maakte een aantal superleuke foto’s van ons voor haar leuke blog en ik mocht ze in de mijne zetten… echt geniaal die foto’s…vooral die blikken van mij… ik sta daar te stralen of ik de hele shabang zelf gebakken heb… en jullie weten allemaal dat dat hilarisch is … als ik dingen gebakken had had het er heel anders uitgezien… schaaltjes monchoupudding, kersenflappen met de kersen on the side en een gebakken ei bovenop ipv een krokant korstje, halfgare cake… koekjes waar je iemand een gat mee in de kop  kan gooien, kortom… ik had hier werkelijk niets mee te maken en dat is gewoon beter voor iedereen. Je kan wel in een kerk zijn maar de Goden verzoeken is nooit een goed idee!

Er was een ontzettend leuke fotografe aanwezig en ze heeft zoveel mooie plaatjes geschoten, ik mocht er ook van haar een paar delen…er komen er vast nog veel meer maar dit is gewoon om een indruk te geven van de sfeer….de eerste foto is zo grappig (er staat nog iemand naast ons he, wij kijken niet altijd zo nozel hoop ik….maar het lijkt me wel tof  zo want hier kun je enorm grappige memes mee maken)…  ik voel het gewoon weer, wij stonden constant in onze handen te wrijven, want wij plakten… enorm, alles plakte van de suiker, boter en andere lekkere dingen maar er was geen water in de buurt… niet erg maar ik durfde niemand aan te raken want ik had ws met diegene mee naar huis gemoeten, stickyPaool….. ik heb vaak een flesje desinfectans bij me, nu niet natuurlijk….dat soort dingen heb je bij je als je op zes plekken je handen kunt wassen…ik heb even overwogen om het doopvont op te zoeken om daar even mijn handen in te wapperen maar dat vond het engeltje op mijn schouder uitermate teleurstellend dus ik heb me netjes gedragen… ik heb natuurlijk ook een reputatie hoog te houden… die van smetteloze nette dame… in control… cool… chill… zoals iedereen me kent… uiteindelijk gingen wij dus keihard plakkend richting auto…. gelukkig was het niet druk want anders had ik een man of tien extra in de auto moeten proppen…aanraken is mee naar huis…. maar in de auto vond Esther een flesje brillenschoonmaakspray … bleek toch gewoon dat je daar heul goed je handen mee kon wassen hebben we ontdekt. Gat in de markt… ik werk het nog even uit.

Team Toffe Taartjes op de foto… wat een keileuk idee om die polaroidfoto’s aan te bieden…. zo leuk!

en we zijn zelf ook eventjes rond geweest,  (voor het enorme plakgedoe he, anders had ik nu 637 jurkjes gehad)…en we zagen echt zulke leuke shopjes…helaas maar een paar want het was druk en we hadden een job to do maar so be it… ik ga gewoon op mijn gemakkie naar de webwinkels van iedereen om even lekker te neuzen…. ik had wat jurkjes verkocht (dwz, die lieve Petra had ze voor mij verkocht… dikke dikke dank daarvoor) en mocht dus van mezelf een nieuwe kopen in de opruiming…het werd het tofste leukste gekste Margootje die er hing…miss behave…. en er komt nog een te gekke panty bij…  ik ben er zo waus mee…hoe retro wil je het hebben? Ik heb een leuke bijpassende scrapkit gekocht dus ik ga daar nog iets leuks mee knutselen als ik wat betere foto’s heb want dit zijn afterparty foto’s die ik vandaag even snel heb gemaakt…en to be frank..of frits of frans… ik kan wel wat epo gebruiken… of een boterham met pindakaas… daar schijn je ook ernstig van op te knappen… maar het gif allemoal niks heur… ik heb een supertoffe dag gehad en lig nu gewoon een tijdje onwijs gestrekt… en ja dat vind ik stom…. ik ben geen moeder Theresa, ik vind veel dingen stom maar het giet zoals het giet… en dat is mijn uitspraak en daar moeten we het mee doen he…

Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

11 Reacties

 1. Esther Messing
  Esther Messing
  13 november 2018 at 08:22

  Hahaha, ik zit hier op de vroege morgen gewoon heel hard in mijn eentje te lachen om je werkelijk fantastisch geschreven blog. Max zit me echt aan te kijken van wat mankeert jou nu ineens.
  Het was echt een toffe zaterdag en team toffe taartjes is in te huren voor al uw feesten en partijen. Knuffel Es

 2. Paola
  13 november 2018 at 09:51

  heerlijk he, ik zat ook zo te lachen toen ik het schreef… want het was gewoon een keileuke dag!

 3. Eva
  Eva
  13 november 2018 at 09:54

  Wat een geweldig Blog Paola, wat een heerlijke dag was het he. Ik zie nu al verbeterpuntjes oor een volgende keer….Hoop dat je snel weer fitter bent lieverd.

 4. Fhathima
  Fhathima
  13 november 2018 at 10:27

  Haha, heerlijk geschreven Paola en leuk om je in t echie gezien te hebben!

 5. Eveline
  Eveline
  13 november 2018 at 10:43

  Ik heb net zo hard zitten te lachen… dank je wel daarvoor. En wij maar denken dat jullie daar zo vroom jullie handen vouwden.
  😉 maar anyway. het was hartstikke gezellig en nu lees ik dus dat er ook cupcakejes waren… had ik dat geweten want mijn stuk taart was eigenlijk veel te groot, maar durfde dat niet te zeggen en vond het niet netjes om iets te laten zien (en ik had niet gelunchd dus dat scheelde weer

 6. Paola
  13 november 2018 at 12:02

  ow Eveline, ik had met liefde een klein stukkie voor je afgesneden, er was van alles in alle soorten en maten en alles kan kleiner of groter he…gewoon zeggen en voor jezelf opkomen!!! *kijkt streng*

 7. Natasja
  13 november 2018 at 20:00

  Wat een heerlijk verslag van deze geweldige middag! Volgende keer hoop ik erbij te zijn en je in real live te ontmoeten hoor! En oh, ik vind je jurkje echt zo ontzettend leuk en mooi en geweldig en alles! ♥

 8. thecolorofjoy
  14 november 2018 at 07:31

  Oooooh eindelijk tijd om te rustig te lezen! Ik begin mijn dag goed, écht zo fantastisch hoe jij schrijft. Ik vroeg me alleen even af… ben je dan helemaal niet naar de wc geweest? In principe kon je daar je handen wassen
  Je bent een leukerd! Wat lief dat je me ook nog even noemt

 9. Paola
  14 november 2018 at 18:22

  Nee niet wezen plassen, dat heeft 2 redenen… ten eerste plas ik vaak weinig of laat, ik slik plastabletten maar het duurt echt keilang voor het werkt… nieren doen duidelijk moeilijk 🙂 en ik heb een beetje slecht voor mezelf gezorgd die dag.. veel te weinig gedronken.

 10. Paola
  14 november 2018 at 18:23

  tof, Ik heb je gemist Natasja. Ik vind bloggen zo leuk, schrijven is voor mij zo belangrijk. En ja dat jurkje.. zo fliefd 🙂

 11. Dagmar
  Dagmar
  16 november 2018 at 22:25

  Wat een ontzettend leuke blog Paola! En wat hebben jij en Esther hard gewerkt – echt! En deze Margot heeft gewoon op jiu gewacht!!

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)