we kregen een paar weekjes geleden een brief van de politie….. ik dacht eerst dat we iets hadden uitgevroten maar het bleek alleszins mee te vallen. We werden uitgenodigd voor een kijkje in de keuken bij de politie omdat ze ons in het zonnetje wilden zetten… het kwartje viel eerst niet, waarvoor dan…maar het bleek te gaan om het ernstige ongeluk van een paar maanden geleden waar we hulpverleners bij zijn geweest. Ik vond dat zonnetje niet zo nodig maar vond het wel een ontzettend lief idee… dus zijn we er naar toe geweest gisteren. En het was ontzettend bijzonder… ook om de verhalen van andere mensen te horen die gehandeld hadden in bepaalde situaties, hier en daar moest ik een traan wegpinken… heftig maar ook heel fijn om weer even samen met de anderen te zijn… want we waren daar met een groep wildvreemde mensen allemaal heel hard aan het werk om naar later bleek een jonge vrouw te redden… dat het niet gelukt is vind ik nog steeds heel zwaar, vooral omdat het zo’n heftig ongeluk was en ik vind het echt kei en keilief om ons uit te nodigen. Wat heb ik een immens respect voor de hulpdiensten, maar dat had ik altijd al… ik heb een tijdje gebruik gemaakt van slachtofferhulp omdat ik hele nare nachtmerries had die over hele andere dingen gingen maar vooral over onmacht…en die onmacht die heb ik nog steeds… het gevoel dat ik niet wist of het slachtoffer nog leefde toen de auto in brand vloog zal ik de rest van mijn leven met me meedragen…maar ik weet dat we er alles aan gedaan hebben, en daar ben ik iedereen die dag ontzettend dankbaar voor. Ik heb nog nooit geblogd met een wachtwoord alleen toen dit was gebeurd…niet voor mezelf…maar ik wilde niet dat familieleden en kennissen op mijn blog zouden stuiten en de link zouden leggen naar hun dierbare terwijl ze mijn paniek zouden lezen…we zijn nu een tijdje verder, en ik merk dat ik een klein beetje rust krijg, de nachtmerries zijn er een stuk minder hoewel ik er nu wel weer even druk mee ben… we zullen zien..ik geef het tijd!

we kregen een leuke rondleiding en een werkelijk prachtige bos bloemen en een vette like van de politie :-)
Fijn dat de dienstdoende lieve agente er ook was en dat ze dit doen.. ik ben er echt geroerd door.

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. Daniëlle (zowerkthetbijmij.nl) 7 november 2018 at 17:59

  Wat heftig en mooi dat jullie hiervoor uitgenodigd waren. Dat geeft weer des te meer aan, hoe bijzonder het is, als je hulp verleent. Jullie zijn een voorbeeld voor zoveel mensen, helaas zijn er maar weinig mensen die in zo’n situatie in (kunnen) springen.

  0
 2. Esther Messing 7 november 2018 at 15:57

  Wat een “fijne” avond hebben jullie gehad. Wat super dat dit zo kan en je op deze manier weer een stukje kunt verwerken. Jullie zijn toppers. Liefs Esther❤

  0

Leave a Comment