Ik weet niet waarom ik het dacht dat het hier tien graden koeler zou zijn… de wens van de gedachte denk ik maar ik heb mijn fiets niet voor Jan met de korte achternaam meegenomen he… dus vandaag dan een rondje rond de meren… niet door het binnenland hier want dat die wind is zo warm…je laat er met gemak een luchtballon mee opstijgen denk ik. Dus ging ik er nog van uit dat ik er nog wel een stukkie aan kon plakken ook maar daar kwam ik al snel van terug… een prachtige route maar echt te heet om te koersuh :-) Ik ben meteen in standje doemaarkalluman gegaan. En heb ondanks de hitte zo genoten van de prachtige omgeving… tenminste als ik naar het meer keek…aan de andere kant de lelijkheid van de havens van Rotterdam….. ik zal daar nooit aan kunnen wennen zegt het meisje die uit de klei getrokken is in de boerengrond… en doar bun ik kats trots op! Maar verder, echt zo mooi om te fietsen. Ik kwam door Brielle heen, wat een schattig stadje ook.

en ja…ik ontplofte en nee ik heb heus geen 50 km als topsnelheid gereden denk ik maar zo…dat deden al die haantjes die als een gek voorbij kwamen om king of the fietspad te worden op strava :-)

We worden ontzettend verwend hier, het ontbijt is een feestje en we krijgen de rest als lunch mee, we krijgen tips voor fiets en wandelroutes, lekkere uit eten tips en mogen gerust eten bestellen…. het is voor mij niet haalbaar elke avond uit eten te gaan en dat het op deze manier kan…ik hartje dat zo hard! Genieten.nl

morgen koelt het ws iets af en ga ik nog een rondje doen en vooral van de mooie omgeving genieten…en natuurlijk is er oppas voor onze poezebeessies en het huis he!

1+
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. Lia 12 augustus 2020 at 17:59

  Hey je bent in de buurt! Geniet van al t moois hier! Enne best wel veel groen he

  1+
 2. Simona 12 augustus 2020 at 17:58

  Geniet van jullie vakantie ❤️

  1+

Leave a Comment