een poosje terug kwamen we in 1 va mijn groepen aan de praat over heimelijk genoegens… voor mij zijn dat die dingen waarvan ik ruiterlijk toegeef dat ik ze heb maar wel graag in mijn eentje dan…maar ik wil het graag delen met de niet zo heimelijke genoegens…gewoon omdat het kan.Ha!

 • Dance like nobody’s watching…. dat dus… en ook alleen als nobody’s watching. Ik heb een lang onhandig lijf en vooral ook veel pijn in dat lijf  en zeker geen dansmoves maar ik hou er zo van…zeker op de echt slechte dagen….dus ik sta echt iedere dag wel heen en weer te swingen in de kamer… het liefst op foute liedjes. En yep soms word ik betrapt door de postbode, door iemand die naar binnen kijkt of aanbelt voor een collecte… ontzettend jammerdebammer maar ik blijf het toch doen. Ik word er behalve uitgeput altijd blij van… kom maar op mensen… ‘ik voel me sexy als ik dans’
 • Heel hard meezingen met alle liedjes die maar voorbij komen op de radio, in de auto… heerlijk, doe ik thuis ook maar ik hou toch rekening met de buren dus zet de muziek nooit hard maar in de auto op de snelweg ga ik los….
 • Foute kerstfilms kijken… ik hou d’r zo van!! Kan ook gerust een paar keer dezelfde kijken…nu doe ik dat sowieso graag met films waar ik van hou (Charlie and the chocolate factory, Alice in Wonderland, Nightmare before Christmas, Love actually, Matilda, Bridget Jones, Engelse detectives etc.) maar foute kerstfilms met als allerallerliefste A Christmas Carol kijk ik heel vaak, zeker als ik me ellendig voel… helaas niet op netflix te vinden.
 • Kerstmuziek! Kan altijd wat mij betreft… *zingt baby it’s cold outside*
 • Koude frikandellen eten…. liefst ‘s morgens vroeg met een pot mayo er naast… (en ja ze zijn wel gebakken he) duh…dat ik dat nog steeds uit moet leggen.
 • Chocola met mint… altijd! Overal!
 • Vampieren, ooit word ik er zelf 1 heb ik me voorgenomen. Beware!
 • Kleuren… ik vind het gewoon leuk… kleurplaten… ik verzon vroeger altijd verjaardagen op school zodat ik ze mocht maken…ik denk dat juf ook wel door had dat ik gene 25 opa’s en oma’s had die jarig waren.
 • De delicious Emily spelletjes op de laptop spelen… en dan flippen als ik die stomme muis gemist heb tijdens het rondrennen…
 • Mensen afluisteren… tsja… ik kan het niet laten, en het is zo grappig soms. Ik zat ooit naast een stel met zo’n stiekeme fittie in een restaurant…al zacht pratend flippen…  smullen! van het eten en de fittie… schaamteloos, ik weet het. En echt ik moet me soms ook beheersen om er niet iets van te zeggen, niet om het 1 of ander vriend maarre, dumpen die trut.
 • De koortjes van Acda en de Munnik zingen… alle oetjes, aatjes, en noem maar op… ik ken ze. Maar da’s niet zo gek dat ik die ken.. denk ik….koortjes rulen.
 • Heel onverantwoord een glas koude cola zero drinken ‘s morgens vroeg… dat schijnt not done te zijn. Ik hou van notdone… en van cola…
 • Dreuge biskwietjes (je kent ze wel, die je waffel uitstuiven als je ze zo eet) opleuken met boter en hagelslag… naja, eigenlijk zoals ze zouden moeten zijn
 • Tina vakantieboeken/stripverhalen lezen… heerlijk… vakliteratuur. Ik ben er dol op
 • Kijken naar curling op de winterspelen… fascinerend… ik moet blijven kijken… naar die vegende mensen met een glij en een loop schoen die stenen in een huis moeten krijgen. Ondertussen hard roepend… wát versta ik nooit maar ik vermoed dat ze eigenlijk gewoon lekker doorkletsen… ‘Wat zei je nou? Heeft Barbara een affaire met Johan van de ijsbaan? Vegen, daar ligt iets, op de baan… joh, dat meen je niet.. en weet Sander dat al? Niet? Stoppen met vegen, je bent al bijna in het huis van de buren… goh, stel dat dát uitkomt zeg, nee joh, praat rustig door, geen hond die hoort wat we zeggen….” Ik doe het wel eens met de zwabber na.  Hoewel ik er niet bij schreeuw…dat zou pas echt gek zijn he…
  Ook kunstschaatsen en met name het ijsdansen vind ik prachtig, dat doe ik overigens nooit na….
 • In een boekhandel aan de boeken ruiken…heeeeeeeeeeerlijk vind ik dat, nieuwe boeken…ik ben sws dol op boekhandels, kan daar tijden lopen trutten.

Er schiet me vast nog van alles te binnen maar dan vul ik het wel aan…

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Leave a Comment