Ik ben druk geweest de afgelopen tijd… met behangen… van mijn fijne virtuele huisje. Het wilde maar niet naar mijn zin worden maar gisteren heb ik de hele dag lekker mijn nieuwe website zitten prutsen… ik lag toch weer eens onwijs gestrekt een horizontale vrouw te wezen… dus dan kun je het maar beter leuk maken he… lekker kopje thee erbij, fruit, speculaas, knuffelkatten, (naja die lagen vooral ook in de weg )en prutsen maar. Whoei! Ik ben er blij mee. Er zijn nog wel wat schoonheidsfoutjes en dingen waar ik me aan erger maar soit, het is even goed…Ik weet ook geen bal van dit soort dingen en ik doe maar wat he…

Lieve Ninette dankjewel voor je fantastische vroege kerstcadeautje zodat ik dit kon maken… ik ben er ontzettend blij mee! Echt wat heb ik toch lieve vrienden…
#dankbaar

 

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Leave a Comment