zeg dan maar niks niemendal heb ik altijd geleerd en dus was ik maar stil.. maar stil voelt ook niet goed voor mij. Ik ben nooit iemand geweest die alleen maar de leuke dingen van het leven laat zien maar ik vind het persoonlijk wel een stuk leuker om te delen… en jullie om het te lezen denk ik maar zo… maar ik kon met de beste wil van de wereld niets grappigs maken van de urineweg infecties. Het is niet heel grappig als je het gevoel hebt dat je met je kont in de brandnetels zit ofzo…tenminste dat denk ik… ik geloof niet dat ik dat ooit al eens gedaan heb maar het kan nooit leuker zijn dan dit :-) Laat ik het zo zeggen, het was geen walk in the park de laatste weken…

En dus dacht ik net, ik ga een rondje fietsen…het is zo mooi weer… naast het feit dat dat dus een miljoenmiljard andere mensen ook dachten was het alleen maar afzien…ik moet wel vaker flink op mijn tanden bijten de eerste kilometers maar nu deed het alleen maar pijn…meestal gaat dat op een gegeven moment over…. nu kon ik alleen maar huilen….en als je 15 km met de tranen over de wangen op de fiets zit kun je echt beter naar huis gaan…los van het feit dat ik alleen maar heel lelijk huil en snot heb enzo is het gewoon naar om zo te fietsen…….echt, voor het eerst van mijn leven ben ik omgekeerd… ik voelde me zo’n zwak ei… tot ik bedacht dat het soms misschien wel heel sterk is om toe te geven dat het niet gaat… ik kan dat niet, nooit…

vandaag wel…

het ging niet…

zwak ei groet u!

ik veeg mijn tranen weg, en denk laat ik dan maar gezellig naar de tour gaan kijken… mijn troost deze dagen…maar mensen wat is het saaaaaaaaaaai… verschrikkelijk… ik denk dat we allemaal een offday hebben…en een zeer lijf gezien het feit dat het halve peloton met een apotheek aan bandages fietst, en regelmatig met een spray behandeld wordt…of met deodorant, daar wil ik af wezen…. de volgende keer neem ik een busje mee… wie weet knap ik er van op :-)

dankjewel lieve Buuf voor het opfleurtje…
0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  3 reacties

 1. Ineke 2 september 2020 at 20:26

  Jij weet altijd van een drol een gebakje te maken maar ook dat mag wel een keer mislukken.. Toch? ❤ Heb zoveel respect voor jou.. . Jouw tijd komt weer
  Wij ( nou ja, Jonny ) strijden hier verder om de prostaatkanker van Jonny de kop in te drukken! Vrijdag de laatste bestraling en dan fingers crossed .

  1+
 2. Ellen 2 september 2020 at 19:48

  Lieve meis, je hebt t geprobeerd en met een goede blaasontsteking moet je met een dekentje op de bank en laat een ander maar in de drukte fietsen. Jouw tijd komt weer( blijf ik volhouden!)

  1+
 3. Simona 2 september 2020 at 17:30

  Ik doe Ietsje pietsje met je mee . Ik heb pijn in mijn onderrug en bovenbenen . Maar bewegen is goed toch? Vanochtend op de fiets naar de kapper 6 km . Ging goed. Dus vanmiddag nog maar eens fietsen. Na 8 km was ik blij dat ik thuis was pfff mijn rug en druk op de fietspaden inderdaad. Ps ik fiets op een gewond electrice fiets . Het is wat

  2+

Leave a Comment