Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  3 reacties

 1. Edwin 3 augustus 2018 at 00:35

  Wat een mooi en herkenbaar iets ( mijn moeder).
  Super goed geschreven

  0
 2. Thea Koolhoven 2 augustus 2018 at 22:03

  Pfff wat een verhaal Paola Ik begrijp dat je pislink word stelletje mafklappers

  Ik heb wel het zelfde lid teken als jij bij mij is 20 jaar geleden 3 kwart schildklier weggehaald Ik heb alleen nooit meer medicatie gehad geen tyrax niks meer

  0
 3. Petra 2 augustus 2018 at 21:23

  Dat laatste was meteen waar ik vanmorgen aan dacht toen ik het nieuws hoorde. Hoezo slikken zij die medicijnen terwijl mensen die ziek zijn de medicijnen echt nodig hebben en het zo schaars was/is. Zullen ze zich dit ooit beseft hebben tijdens het slikken? Pislink werd ik er vanmorgen van en nu bij het lezen van je verhaal, gewoon weer net zo… Of misschien nog wel erger.. En dan die artsen die het gewoon voorschrijven aan gezonde mensen, dealers zijn het gewoon… Argh….

  Je verhaal over wat er op je 17e is gebeurd kende ik niet…

  0

Leave a Comment