het goeie leav’n

Paola

wat een heerlijke lekkere dag was het gisteren… gewoon beetje rondhangen, buiten zijn waar het heerlijk is, het is zonnig maar er staat een stevige wind dus is het lekker in de zon. Enige nadeel is dat de parasol een eigen leven gaat leiden dus die kan niet op… goed smeren en regelmatig ff naar binnen.. maar verder, lezen, puzzelen, onzinblaadjes lezen, en verder niks…. ik word daar echt intens gelukkig van. Even geen ziekenhuisgedoe, renjerotdagen, en aanverwante verplichtingen… ik merk nu pas hoe lekker dat is, wij zijn naast de twee werkvakanties (gniffel) naar Alpe d’Huez al jaren niet meer op vakantie geweest. En dat is oprecht niet erg! Maar ik geniet hier onwijs van….

Om even het gevoel te krijgen een mooie tochtje gefietst vanavond, dat was hard werken zeg want de wind was enorm gewoon…en je kan hier niet echt de keuze maken om eerst tegen de wind in te fietsen vandaag want dan moet ik de zee in LOL…. dat was flink aanpoten op de dijken hier… maar echt onwijs mooi….soms moet je jezelf even knijpen om te weten dat het echt is… helaas kwam ik ook langs een hele groep surfers die zich aan het omkleden waren, ik dacht dat surfboys altijd van die leuke strakke mannen waren? Sodeknetters, illusie armer en een netvliestransplantatie nodig, gelukkig stond er ook een paar strakke billen tussen….you win some, you lose some 🙂 en nee daar zijn geen foto’s van….het is dat ik door moest fietsen maar ik kon wel 600 foto’s maken onderweg…wat een prachtig mooie omgeving… ik ga nog veel meer uitzoeken hier… leuk leuk leuk!


Relive ‘Schouwen Duiveland…. waaaaaai’

update, ik heb een koffer vol kleren en per ongeluk maar 1 hemdje mee voor op mijn rokjes… deze is al 2 keer uitgewassen omdat ik er op geknoeid had… arm ding… die gaat het nog zwaar krijgen deze week 🙂

update 2, ik weet niet wat voor foto Relive er bij in heeft gedaan maar er zit er 1 tussen die niet van mij is…bizar! hahaha

Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)