de techniek in de tijden van corona… een online vergadering…het kan allemaal….heul goed. En superfijn ook… wist ik van de verhalen… want ik had het zelf nog never nooit niet gedaan…dus met die theorie zat het wel goed.

in de praktijk blijk ik het gewoon te vergeten…

ten eerste dat er uberhaupt een vergadering was…wat? nu? hoe? okay…. regel ik….om als een gek de laptop open te klappen, te hopen dat ik niet met een pandalook in beeld ben en gelukkig heb ik een kek jurkje aan…en een bloemetje in mijn haar…en ligt alle chocola niet in beeld…. … niet dat het belangrijk was maar ik had er ook heul heul heul anders uit kunnen zien mensuh…

check!

ehm
bijna check…

dan dus

miss Altijd Alert had haar webcam ooit afgeplakt…..met een knalrose pleister die muurvast zat….en dan bedoel ik ook echt muurvast he… ik ben blij dat ik die nooit op mijn lijf geplakkerd heb want dan had ik daar jarenlang mee rondgelopen vrees ik.

laten we het erop houden dat ik de helft van de vergadering in beeld was.. ooit komt het helemaal goed met mij…

denk ik!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. Ellen 2 april 2020 at 11:01

    Wat ben je ook een schitterend mens! Dat je er aan denkt de chocolade buiten beeld te leggen.

    0

Leave a Comment