en zo kwam het dat ik werd gemasseerd met chocola… en dat dat wel lekker rook maar dat het ook plakkerig was… hmmm, niet echt mijn ding dacht ik…. dat ging ik niet nog een keer doen besloot ik….. en dat ik daar niet echt van hou, dat besloot ik ook… dus ontspannen was ik niet echt…. het irriteerde me…. hou op met dat geplak wilde ik roepen….even later voel ik dat ik moet plassen… ook dat nog, moest ik zeker met mijn chocoladelijf op de wc gaan zitten glibberen… ik rilde al bij het idee…. heel langzaam doe ik mijn ogen een beetje open…huh?….oh ik lig in bed…ik kom een beetje in het land der levenden…. jemig, wat een droom zeg! ik ruik zelfs de chocola nog… mijn arm jeukt…en ik krab er slaapdronken aan… goh, het plakt… wat raar…. heel langzaam begint het tot me door te dringen…. oh gottegot… nee toch? ik knip het lampje aan en kijk voorzichtig onder het dekbed

Nee!!!

het is een ravage…. ik zit helemaal onder de chocola, mijn armen, mijn romp, hals, gezicht… wat? hoe? wat niet!! helemaal in de war ga ik naar de badkamer om te plassen en met een natte washand mijn lijf schoon te poetsen…nogal een happening in de heule vroege ochtend, lang leve de natte washandjes van de action….. als ik terug ga zie ik een kleine verfrommelde reep liggen… die had op mijn nachtkastje gelegen wist ik. Maar ik wist ook zeker dat ik daar niets van had gegeten….

dan herinner ik me dat ik gisterenavond snel het hele bed verschoond had, lekker alles fris, heerlijk! Maar liefste wilde naar bed dus ik had snel alles op het bed gepleurd zodat hij kon gaan slapen… hij kan niets met de brace om zijn arm dus ik zat zelf op dat waterbed te zwoegen. Ik gok dat ik die chocola in mijn bed gezwiept heb en heb er niks van gemerkt toen ik anderhalf uur later naar bed ging…. bizar!

liefste slaapt nog

ik weet wat me te doen staat vandaag! Ik weet niet wat ik erger vind, het hele bed weer afhalen en de boel wassen of het feit dat die chocola gwoon ernstig verkwanseld is…

en er komt een dag dat ik er heel hard om kan lachen… over 2 miljoen jaar ofzo…..en ik weet dat ik niet in de wieg gelegd ben voor chocolademassages! Dat ook… en laten we wel wezen…het had nog zoveel erger kunnen zijn… dat het een reep met hazelnoten was ofzo… die ik dan uit mijn oren moest halen… of met discodip…..zodat ik nu nog feestelijk liep te shinen met kleine balletjes op mijn lijf… of choco met mint… mijn allerallerallerlekkerste smaak…. die ik bijna nergens kan krijgen…..echt, veel erger….

heus!

mijn overtrek had ook spierwit kunnen zijn

hij is bruin!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  4 reacties

 1. mamsje 23 oktober 2019 at 14:14

  even testen of ie het doet allemaal

  0
 2. Ellen Jacobs 21 oktober 2019 at 16:36

  Wat een verspilling lieverd! Maar moest er smakelijk om lachen

  0
 3. Chantal 21 oktober 2019 at 13:19

  Of knetterchocolade

  0
 4. Caro 21 oktober 2019 at 12:36

  Hahaha oooh jakkes

  0

Leave a Comment