Nou mensen, laat dat maar aan mij over hoor… weekendje weg met de lotvriendinnen… zoveel zin in!! Met lieve leukerds, sauna, jacuzzi, bubbelbad…fietsen mee, lekker eten, drinken, lachen en hopelijk geen horrorclowns….kortom…. the whole shabang.

Maar eerst nog even naar de dermatoloog, die vervolgens een heleboel plekjes op handen en voeten bevriest met stikstof. Dit zijn plekjes die nog geen kanker zijn maar het evt zouden kunnen worden. En ik maar denken dat het een soort schimmel was of iets…ik heb er voor honderd euro zooi op gesmeerd die natuurlijk never nooit niet werkte… echt huidkankerdingen zijn zeer zeker niet alleen moedervlekken Paool… ik had geen idee…. maar goed, ik hoef me daar geen zorgen over te maken voorlopig maar goed in de gaten houden. Helaas zet er op mijn heup wel al een hele tijd een nare soort eczeemplekje die niet weg wilde,…deze was ws net zo’n plekje als op de teen…he kak! Ik blijf aan de gang met gezeik zeg…….gelukkig heeft hij deze ook behandeld met stikstof en geen gedoe met wegsnijden voorlopig… wat echt enorm pijnlijk was… ik was in staat dat flesje uit zijn handen te pakken en hem een flinke brandplek te bezorgen….djeez! Maar nu twee dagen later is de pijn zo goed als weg gelukkig.

Maar nu komt het: nu mag ik moppermopperhaatvloekzeurdramenaanstel niet in de jacuzzi …. hou op met me….ik wil met een cosmopolitan heel sophisticated femme fatale zijn……. dacht ik zo te weten… maar die vlieger gaat dus niet op…. echt wanne timing he….mijn leven is zo rock and roll op het moment, (lees : bed, bank, sport en boodschappen) Aan de andere kant, ik weet niet hoor maar na het Katja verhaal vind ik het ook wel net zo fris om ernaast te gaan zitten chillen… want ik had er eerst miljoenmiljard chloortabletten ingemieterd…. of in bad, want vlgs mij zit er ook een bad in…. dat mag wel gelukkig… verheugverheugverheug

Ik heb er zin an meiden! Wij gaan dit doen! Het leven vieren… omdat het kan…omdat het moet… omdat we dat allemaal weten!

Wordt vervolgd

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  4 reacties

 1. Ellen Jacobs 25 oktober 2019 at 10:38

  Lieve meis
  Wat een narigheid weer, wens jou een heel gezellig meiden weekend. Liefs

  0
 2. mamsje 25 oktober 2019 at 08:28

  Hoi schat lekker genieten samen zo heerlijk voor jullie dat jullie dit samen gaan doen.

  Liefs van mij.

  0
 3. Caro 25 oktober 2019 at 08:09

  Ondanks dat de jacuzzi niet mag…, toch een heel fijn weekend met de ladies!!! Gelukkig zijn de ‘enge’ plekjes wegen kunnen die je geen kwaad meer doen

  0
 4. Esther 25 oktober 2019 at 07:31

  Lieve Paola en vriendinnen, heel veel plezier ditweekend. Ga er samen van genieten,maar ik weet zeker dat dat goed komt. Enne Paool als je heel graag een clown wil dan wil ik wel even komen hoor.
  Geniet ervan lieverds en vier het leven

  0

Leave a Comment