we kregen vandaag weer een maandag challenge… of we een schort aanhadden bij het koken, en welke dan.. en wat we zoal deden in de keuken in het kookgebeuren, modern koken, retro…

tsja…ik verslik me bijna als ik het lees….

ik laat even ruimte over om heul hard te lachen

Okay… dan hebben we dat gehad en kunnen we gewoon verder lezen….zeg niet dat ik geen rekening houdt met mijn lezers he… zorokikgewoon. En doorrrr… ja ik heb dus een schort, eerder had ik altijd een gewoon plorretje maar tegenwoordig heb ik een heus retroschort die ik om doe bij hetwatikdannoemkoken. Jullie zien, ik nail dat gewoon keihard

nu het koken nog… als je door werkelijk al je vriendinnen constant getagd wordt in de vreselijkste kooktoestanden op facebook laat dat niet veel aan de verbeelding over….. want ik red me tegenwoordig best aardig als ik maar een recept volg en ik ben dol op zelfgemaakte soepies. Lang leve de verspakketten! Als in holy hieperdepiep hoera gewoon. En een gewone hollandse pot, dat kan ik allemaal heus….maar er gaat ook veel mis…. ik heb een tijd geprobeerd om kersenflappen te maken, dat eindigde altijd met een flap met kersen on the side… hartstikke hip en happening, maar toch net niet wat ik bedoelde. Of die keer dat liefste thuis kwam met de auto met een collega en ze aan het begin van de straat aan het lachen waren dat ik weer aan het koken was… en dat het steeds viezer ging ruiken richting ons huis… waar uiteindelijk bleek dat iets in mijn oven de hele buurt doorging…. om in de vuilnisbak te eindigen, echt niet te haggelen….. echt het is dat ik geen touwtjes gebruik maar anders was ik Bridget Jones… het verschil is dat haar mr Darcy wel kon koken…die van mij vindt er ook geen bal aan… beetje jammer.

mijn lijst is enorm, de monchoutaart krijg je hier in schaaltjes, biefstukjes kun je best de alp mee op wandelen als je er een gezellige veter inzet, en mijn gevulde eitjes smaken heerlijk maar zien eruit alsof de kip er nog bovenop heeft gezeten, er brandt nogal eens wat aan en met een beetje pech kun je met mijn zelfgebakken brood iemand een gat in zijn hoofd gooien. Volgens liefste kan ik beter een lijstje maken met wat er wel goed gaat, die is korter zegt hij,…. grapjas…. en daredevil, maar ach, hij denkt vast, nah, wat dan, wat ga je doen Paool, vies koken? harhar…. tsja… laten we het er maar op houden dat ik andere talenten heb….wat weet ik zo even niet….maar ze zijn er vast wel…. ergens. Dus nee, ik kook omdat we moeten eten maar ik vind er werkelijk geen barst aan. Als ik alleen zou zijn zou ik leven op soep en brood vrees ik… en chocola…voor het bittertje… of het zoetje…. daar wil ik af wezen.

Gisteren was de kick-off van 2climb2raise, wat een geweldig team hebben we weer dit jaar! Ik had al gehoord dat we als Ondersteuners van het bestuur een shirt kregen… ik wist alleen niet welke kleur… aangezien ik een oranje rokje aanhad en mijn vermoeden naar rood ging dacht ik laat ik nog maar een rokje meenemen..you never know… soms he, ben ik zo trots op mezelf… best leuk he dat we een shirtje krijgen maar dan wel in style :-) Ik hoorde al dat iemand het heel bijzonder vond dat ik dat deed., leuk:-) Maar ja nu heb ik dus voor het weekje alp d’HuZes rokjes nodig voor bij mijn rode shirts… toevallig!! SWR meisjes….help! als in

HELP

:-)

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. Natasja 27 januari 2020 at 20:10

  Voor iemand die niet kan koken heb je wel een vet gave retro schort! En dat shirtje is super leuk, staat mooi bij de roze vogeltjes ♥

  0
 2. Esther Messing 27 januari 2020 at 20:08

  Wat een gave shirtjes dit jaar. Topkleur. Past perfect bij jou.
  Enne die rokjes dat gaat wel goed komen

  0

Leave a Comment