Onze groep is een jaar geleden opgericht en dat riep om een feestje… we zijn in een jaar tijd uitgegroeid tot een facebook groep met 1200 dames! Onvoorstelbaar veel….natuurlijk is er een kleinere groep heel actief maar die zijn dan ook da bomb! Sinds een poosje zit in in het beheer van deze prachtige groep en ik ben er trots op. Het is achter de schermen soms best veel werk maar echt, ik ben zo blij met deze hechte warme groep meiden bij elkaar… er zijn gelukkig niet heel veel brandjes te blussen maar soms moet het…. spuiten we even een poederblusser leeg. Maar gelukkig hoeft dat bijna nooit en dat is best uniek in zo’n grote groep.

we waren al een poosje bezig om dit tot een toffe dag te maken. Er werd een zaaltje gehuurd die er überschattig uitzag en dus perfect voor een leuke middag. En er kwamen wat lieve mensen een kraampje bemannen om iedereen lekker te laten shoppen als ze daar zin in hadden. Iedereen nam eten en drinken mee en mannoman wat geweldig al die lekkere dingen te zien…niet dat ik de rust had om maar iets te eten… maar het kon wel. Theoretisch gezien….Ik heb helaas geen foto’s gemaakt omdat er een geweldige fotograaf rondliep dus die komen misschien later nog… (naja en ook omdat ik er gewoon geen seconde aan gedacht heb omdat er zoveel andere dingen waren om aan te denken) Ik heb wel twee stukjes chocola gehad en een plaatje cake… en een bonbon ook nog… ergens…. sneuneus…ik! Maar goed dat krijg je als een stresskip bent… het eerste dat ik altijd oversla als ik zenuwachtig ben is eten…

We hadden van tevoren bedacht dat een verloting misschien leuk zou zijn… iedereen een lootje en dan hadden we bedacht dat we misschien wel wat leuke dingen weg konden geven…nou… dat is gelukt zeg. We hadden echt prachtige dingen gekregen om te verloten van alle standhouders maar ook van bedrijven die er niet waren… echt te tof!! En we hadden nog een budget om cadeautjes te kopen en dat was mijn taak…daar ben ik goed in, in cadeautjes kopen :-) Het heeft mijn week echt een stuk leuker gemaakt… en dus ging ik danig over mijn grenzen deze week om winkels af te struinen, en ja ik had heel makkelijk hulp kunnen vragen hoor, maar ik wilde dit zo graag zelf doen. Het was lang geleden dat ik in de stad was om even te struinen… en ik had namelijk nog een missie. Joke had een broek voor me gemaakt en daar moest ik nog een truitje op…omdat ik hele lange benen heb zijn broeken me vaak te kort dus ik verheugde me er erg op…ik had hem 1 keer gepast en dus hoopte ik dat ik de kleur nog goed in mijn hoofd had… zo lastig als je het er niet zelf bij hebt… maar op de gok een truitje mee naar huis genomen en toen maar afwachten. Joke zou de broek zondagmorgen voor me meebrengen dus ik zat in zakje gemakkelijk casual te wezen toen ze kwam…. ik had wel een backup plan als het niet zou lukken dus liefste zorgde voor de thee en ik rende de trap op als miss onbenul. Ik voelde me net jarig….

toen ik het aantrok wist ik al, dit klopt gewoon!! Ik straalde de kamer uit en dat kwam niet alleen door mijn glittertruitje he flauwe grapjesmakers…..maar men…wat voelde ik me goed in dit setje! Dankjewel lieve Joke…. ik ben je grootste fan! De foto’s zijn overigens van vandaag dus sorry voor TramaDopey…meer kan ik er niet van maken nie!! En realiseer je wel dat er op alle hoeken schilders aan het werk waren bij de buren waar er eentje op een trap over de schutting stond te kijken zag ik later… duuuus… en dus zei ik hee hoi, en hij zei hee hoi terug…en dat was dat… het kan zo simpel zijn als je de dingen loslaat he :-)

Ik had schoenen met hakken aan gisteren( en nu dus een voet met blaren, en ja de schoenen weer aan doen was geen goed idee maar er zijn ergere dingen he… die kon ik weer uitgooien binnen, niks aan de haaaand.)
En dus liep ik echt de hele middag te shinen… op adrenaline vooral want soms moet dat…. hetmorgenzienwewelweertje…. what was I thinking? (en men, daar pluk ik nu de vruchten van… naja vruchten?, de zure bommen) maar dat was te verwachten..ik vind daar overigens wel wat van hoor… want straf krijgen omdat je iets leuks mee wil maken voelt als heel oneerlijk maar ik heb daar niet echt de hand in helaas. Ik weet niet wie wel maar ik vind het een vrij incompetente figuur voor de functie…. ik denk dat ie zelf het bedrijfje heeft opgericht want hoe kom je anders aan zo’n belangrijke baan…. ik had hem persoonlijk paperclips laten uitzoeken op kleur maar dat terzijde.

Dank dank dank lieve dames voor de toffe dag! Voor de prachtige bloemen en kaart, de wonderschone lieve speech, de cadeautjes, vele kaartjes en gewoon omdat jullie zijn wie jullie zijn. Onze groep heeft by far de leukste vrouwen van Nederland en België verzameld. Want de opzet om outfits te delen is zoveel meer geworden… ik zie dames letterlijk opbloeien en uit hun schulp kruipen, ik zie lieve woorden en steun en ik zie wat positiviteit met iemand kan doen… en dat is heel veel! Dank dat jullie er allemaal zijn. En in het echie zijn jullie nog leukerderderder!

En nu is het the day after… en gaan we lekker nagenieten… en bijkomen ook vooral….en ons voorbereiden op ergens weer een nieuw fantastische samenkomst! Want dat kunnen wij, ergens een tof feest van maken.. zo rollen wij namelijk… de SWR vrouwen.

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  12 reacties

 1. mamsje 5 december 2019 at 08:51

  En wat een prachtige broek en trui staat je geweldig.liefs mamsje.

  0
 2. mamsje 5 december 2019 at 08:47

  Wat een geweldig verhaal .En het een mooie dag is geweest voor allemaal.

  0
 3. Ria 2 december 2019 at 21:35

  Prettig gestoord lekker ding ben je! Is het schilderwerk afgeraakt bij de buren?

  0
 4. Sandra 2 december 2019 at 21:18

  Heeej,

  Kan ik er zomaar in, joepie. Ik probeer al vanaf een uur of 5 “in” je website te komen .

  Wat een knettergave broek heeft die lieve Joke voor jou gemaakt. Viel me meteen op gisteren …. met supertof glimtruitje .

  Wat een feest was het hè. Superbedankt voor alles wat je erin hebt gestopt . Nu bijkomen en hopelijk nagenieten

  0
 5. Simona 2 december 2019 at 20:39

  Wat een leuke blog om te lezen. Ik merk dat ikzelf wat moe aan het worden ben zo op het einde van het jaar. Straks twee weken vrij. Zin in. Succes Paola . En je broek is prachtig.

  0
 6. Natasja 2 december 2019 at 20:31

  Je outfit is zo ontzettend super gaaf, wat kan die Joke dat! Dankjewel voor de heerlijke middag, wat hebben we genoten met zijn allen he? ♥

  0
 7. Daniëlle 2 december 2019 at 18:57

  Geweldige blog weer!!!! Dank je wel, omdat jij, jij bent ❤️

  0
 8. Caro 2 december 2019 at 18:05

  Heerlijke blog weer! Ja die broek en trui stond jou fantastisch gisteren. Supertof dat Joke deze voor je gemaakt heeft

  0
 9. Dagmar 2 december 2019 at 17:29

  Dank voor weer zo’n prachtige blog! Je broek heb ik van dichtbij mogen bewonderen – nou echt gaaf! Ik snap dat je ermee in de wolken bent. En deze combi staat je ook zo waanzinnig mooi!!!
  Prachtvrouw ben je

  0
 10. Peet 2 december 2019 at 16:08

  Jaaaa!!! Superbroek; goed model staat je goed en straalt je beter!
  Dank laiverd voor je lieve inzet!
  Just keep on shining!

  0
 11. Judith 2 december 2019 at 15:15

  Super gave broek, die Joke kán het gewoon!! Noujaaa, niets gewoon, super goedddd!!!
  Fijn dat je er bij kon zijn met helaas dan wel weer zo’n day afterrr.
  En die schilder heeft weer een leuk verhaal verhaal op verjaardagen te vertellen .

  0
 12. Hennie 2 december 2019 at 15:07

  Lieve Paola, wat heb je het weer leuk beschreven. Ik zei het gister al, wat een te gek gave broek heb je aan.
  Hij staat je geweldig, het truitje past er perfect bij. Maar het belangrijkste is dat jij er in straalt. Dank me wel voor de te gekke middag, het was werkelijk top.
  En nu lekker bijkomen. Lieve groetjes Hennie

  0

Leave a Comment