de pannen van de appie… daar wilde ik het even over hebben…dat wil zeggen, het sparen… ik wil hierbij heel graag iedereen ontzettend bedanken die met me meegespaard heeft tot nu toe en nog steeds zegeltjes voor me heeft. Echt super! De pannen zijn fantastisch en ik zou deze kwaliteit nooit voor dat geld kunnen kopen… en al helemaal niet bij elkaar sparen want je hebt echt belachelijk veel zegels nodig voor 1 pan… ik weet niet wie dat bedacht heeft maar het is echt ridiculous….. 60 zegels en een bij elk tientje 1 zegel….. dat zijn ontzettend veel boodschappen…. ik weet niet wie dat te besteden heeft maar wij niet….. dus vroeg ik om hulp op facebook en hulp kreeg ik…. whoei!! Echt super bedankt, dankzij jullie heb ik nu al een aantal chefwaardige pannen in huis hoor ik… ik weet niet precies wat dát betekent maar ik ga er vanuit dat ik vanaf nu als een chefkok kook…hoe fantastisch is dát…. er mislukt vast niets meer enzo… Ha!! en dat dankzij jullie he… ik denk dat liefste ook een heel gelukkig is hiermee…. Ha, wat nou kookcursus….nieuwe pannen en ik rock dat….

zoroliknamelijk

:-)

 

PS… ik laat jullie weten wanneer het mis gaat…

tot snel!!

*gniffel*

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Leave a Comment