heeft u wel eens geprobeerd een kat een pil te geven die ze niet wil… ik wel… laten we het zo zeggen… de pil heeft niet gewonnnen… en ik ook niet….

dus…

alle truukjes geprobeerd, twee pillen verpest, loeigrote roze pillen antibiotica…. (in het eten, in stukjes, als snoepjes, in vlees, achter in de keel, met een toneelstukje, een dansje, roept u maar, ik heb het geprobeerd, okee, nee ik heb niet op mijn hoofd gestaan maar het scheelde niet veel mensen) kortom kat over de zeik en ik nog meer….echt een stuk vlees gewoon opeten en even later de pil uittuffen… of er gewoon omheen eten…. en om niet het risico te lopen op de eerste hulp te eindigen met krassen over mijn hele lijf heb ik het opgegeven…what was I thinking anyway…

dus…

belde ik de volgende dag naar de dierenarts, ja die pillen zijn heel bitter… en groot, is wel vaker een probleem (maar de beste soort bij dit soort problemen) maar we hebben wel een andere kleinere pil maar die moet twee keer daags anderhalf… maar ze zeggen dat er een smaakje aan zit… en we hebben ook easy pill.. dat vinden katten heerlijk en is het misschien makkelijker… ik dacht vooral, jaja, het zal allemaal wel… dus ik kocht ook nog smeerleverworst waar ze dol op is en dus ging ik gewapend met een nieuwe voorraad en aanverwante toestanden de strijd weer aan….ik gooide eerst een halve in haar voer om bij het begin te beginnen en hopla…op… daarna de andere… ook op…

huh wat?

dus…

mag ik even gillen ofzo?

maar goed, resultaat paool, resultaat…. dus stiekum doe ik ook even een dansje…

zen paool zen

dat dan!

img012

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. tantetje 27 juli 2014 at 09:45

  nou zeg dat is me ff een joekel
  daar hebben wij nog moeite mee
  had je die niet kunnen stampen of zoiets
  hoe kunnen ze zoiets nu aan poesjes en hondjes ook dus voorschrijven.
  maar goed het is dus gelukt hoewel met een kleiner geval.zo dat heb je ook weer meegemaakt
  altijd weer spannend wat jij toch moet doorstaan.maar het heeft ook weer wat. liefs tantetje

  0

Leave a Comment