bepakt en bezakt liepen we de blokker uit, dat was nog eens lekker shoppen… zo met die rocks, vonden we allebei… heel tevreden met onszelf wilde ik nog even de boekhandel in om te kijken of er al een vervolg op het twilight boek was…yes yes dat was er, en de volgende kwam eraan vertelde de mevrouw… en terwijl ik ging betalen keek ze naar mam’s nieuwe dweil en de hele rambam die we net gekocht hadden en vroeg of ik kwam poetsen… of bij haar thuis… ik zei dat die vlieger niet opging omdat ik heus zelf nog iemand zoek die in mijn huis komt poetsen…dat leek me logisch… affijn..boek erbij, alle prutsels weer mee en believe me, dat was een zooitje… in de auto en daarna naar mam’s huis….

volkomen blij met onszelve en de wereld

tot we aan het uitpakken kwamen…

laat ik het zo zeggen, hoe ik een anderhalve meter lange stok met dweil kwijt heb kunnen raken is me volkomen een raadsel maar weg was ie… niet in de auto en ik bedacht me ook heus dat ik hem er niet ingestopt had… die hadden we gezellig bij den boekhandel laten staan… en na een telefoontje vertelde mevrouw daar dat ie weg was…natuurlijk….

echt er komt een dag dat ik er om kan lachen zegt liefste en dat ik me niet zo druk moet maken…en mijn moeder ligt steeds volkomen in een deuk dat we zo lekker goedkoop gewinkeld hadden… god zij geprezen dat we de goedkope versie hadden genomen en niet de leifheit, dan had ik mezelf denk ik 100 stokslagen moeten geven ofzo *just kidding mensen, just kidding he, ik ben wel gek maar niet heul gek hoor* dus

af en toe verschijnt er een mager lachje als ik mijn moeder hoor gieren… maar meer is het hier nog niet hoor…ik vind het verschrikkelijk moeilijk om te leven met het feit dat ik de dingen niet goed kan onthouden, alles kwijt raak of kwijt ben, en ik weet dat ik er niets aan kan doen door allerlei externe omstandigheden maar gossie wat vind ik dat lastig… kortom ik reed met tranen in mijn ogen bij mamsje weg…om na een minuut weer om te keren bij de slager op de oprit…ik had het boek bij haar laten liggen…

*zucht*

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  7 reacties

 1. Ivonne 15 februari 2009 at 16:08

  Oeps :S….
  Leuk is anders….
  Ach over een tijdje lach je misschien wel net zo hard mee….

  0
 2. mamsje 13 februari 2009 at 22:32

  meisje ik kan er nog om lachen!!!moet jij ook doen.
  want ik was toch ook dom om er niet op te letten,
  je broertje nog niet gereargeerd want ik had gisteren wijselijk mijn mond gehouden,want ik dacht die lach mij vierkant,maar roen kwam tantetje en die had jou bericht gelezen!!!en moest zo lachen ,,ja ja dat had mij ook kunnen overkomen,zei tantetje,dus meid lach er om nu.
  we gaan er weer voor ik heb nog een rocks en vijfje er bij en we kunnen dweilen!!!hi hi dikke knuffels van mamsjexxxxjes..

  0
 3. Neneh 13 februari 2009 at 12:30

  Och Meisje toch :)

  0
 4. tantetje 12 februari 2009 at 19:50

  och paooltje,ik zie dus morgen bij je mamsje GEEN LANGE STOK MET DWEILTJE staan? oeps wat vervelend nou voor jou. waar zou je dat toch van hebben dat je alles vergeet? niet alles maar wel heul veul. TOCH NIET VAN JE TANTE?

  0
 5. Me! 12 februari 2009 at 16:17

  Tsjonge, ik zou echt medelijden met je krijgen, tenminste, nadat ik uitgelachen ben…

  0
 6. Paola 12 februari 2009 at 14:54

  whahaha willem, ja ik denk ut ook… er keek wel iemand maar ik was te pissed om ook maar te reageren…agos…..ook dat nog….:-)

  0
 7. double you C 12 februari 2009 at 14:30

  en ik zie slager Freriks denken van ….
  Goh ,der kumt toch nog een klant vandaag !!

  0

Leave a Comment