day280615

Op de 1 of andere manier waren kuiltjes in de wangen voor mij iets wat me erg bezig hield in mijn jeugd, ik ging iedere avond slapen met mijn vingers in mijn wangen gedrukt omdat iemand me verteld had dat dat zou helpen :-) Ha, to be young again LOL…

maar goed…nooit gekomen die kuiltjes… tot nu… ik weet dat het lachrimpeltjes zijn en ik ben er retetrots op mensen, want dat zegt dat ik heel veel lach in het leven… ik tel zeven streepjes en ik noem ze kuiltjes…

en ja… soms moet ik zelfs lachen als ik heel verdrietig ben…

en dan ziet dat er zo uit schijnbaar..

nevertheless… ik lach want ik besta!


By the way, I’m wearing the smile you gave me

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  1 reactie

 1. Thea koolhoven 29 juni 2015 at 08:57

  Geweldig
  Wat ben je toch een heerlijk mens
  Word altijd zo vrolijk van jou

  0

Leave a Comment