Een poosje geleden hadden Jenny en ik afgesproken om samen weer Drenthe’s mooiste te fietsen. Maar het is voor ons beiden een eindje rijden en voor mij is autorijden echt geen feestje meer de laatste jaren. Het kost zoveel energie. Dus kwam Jen met het goede idee om een Bed and Breakfast te boeken… zo gezegd zo gedaan… we kwamen uit bij

https://www.hethoogeveentje.nl/living-room

wat een ontzettend leuke locatie, helaas was de pipowagen bezet maar verder helemaal tof. Ik dank God op mijn blote knietjes dat Jen boven in het stapelbed wilde kruipen want ik zag mezelf er al uitdenderen :-)

Oja, en dat plassen enzo was ook nog een happening… het was nogal een eindje lopen dus ik heb heel hard mijn best gedaan pas te gaan plassen toen het al licht was….dus dit filmpje nam ik in de hele vroege ochtend op…echt wat voor mij, een eind lopen voor ik naar de wc kan, ik haat kamperen…. maar het was ontzettend schoon en netjes dus dat maakte een hoop goed gelukkig.

En wat een ontbijt…heerlijk gewoon! Echt lieve mensen en heel netjes in orde… ik heb er echt genoten!

En dan de fietstocht zelf….die was al bijna voorbij voor hij begonnen was omdat Jen ergens het moertje van het wiel verloren was. Gelukkig was daar een reddende engel in het tentje waar je fiets na kon laten kijken en konden we toch van start…. Wat een heerlijke tocht, fijn fietsweer…beetje jammer van de miezerregen soms maar verder echt top! Ik ben er echt zo trots op dat het me lukte de col du VAM te beklimmen… beklimming is niet heel lang ofzo maar wel steil en ik kan echt niet meer klimmen tegenwoordig… maar dit ging toch echt veel beter dan gedacht. Dus leuk zeg! Dat ga ik nog eens beter bekijken als ik in de buurt ben. Echt een fijn weekend, vooral omdat we nogal veel roodwitte prosseccorupslinten hadden gezien en ik er gelukkig geen last van heb gekregen… wel lag ik om half negen ‘s avonds te slapen… watje much?

en vandaag? ach vandaag…. laten we het er op houden dat het snel morgen is

Ha!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. Rita Nijman 15 juli 2019 at 23:29

    WEER met genot je verhaal gelezen en wat een leuk BB adres !

    0

Leave a Comment