Vorig jaar besloot ik de CAL deken op mijn bucketlist te zetten. Het is een deken die je haakt gedurende een jaar. Je krijgt iedere week nieuwe toeren en aan het eind heb je dan een deken… het leek me niet dat ik dat zou kunnen maar niet geschoten is altijd mis. Ik had het haken met een cursus bij Maureen van Studio Sier weer opgevijzeld, hoe was het ook al weer met lossen, vasten en stokjes… en besloot er gewoon voor te gaan… Ik zocht een stapel pip kleurtjes bij elkaar en gewoon proberen. Het bleek helemaal niet zo moeilijk te zijn, het werd hartstikke goed uitgelegd en er waren altijd mensen bereidt te helpen in de facebookgroep die hiervoor was opgericht.

Omdat ik natuurlijk niet miss retegezond ben duurde het net ff iets langer voor ik klaar was maar het is me gelukt!! Het is mooi geworden.. ik ben er blij mee en heb me al opgegeven voor een nieuw project… een rond vloerkleedje :-)caldeken2015b klaar caldeken2015c klaar

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. Thea 3 februari 2016 at 19:17

    Vind hem echt super te gek te gaaf geweldig je bent een top meid
    Knuf xxxx

    0

Leave a Comment