Het zou vandaag de hele dag regenen volgens de weergoden…maar het was toch heus droog… dus vond ik het na al die paaseitjes, gesnoep en laten we niet vergeten mijn racemonsterschildklier gedoe tijd om even stoom af te blazen. Ik had me goed ingepakt want tien graden voelde niet als tien graden en zeker niet in de smerige koude wind die op de open vlakte waaide…

onderweg rustte ik in het gezelligste rustpuntje in de buurt Hofstee de Vennenbulten echt een fijn plekske.. even opwarmen en weer door… en voor ik het wist had ik best een eindje gefietst

maar het was echt een fijn tochtje…big smile hier :-)

PS: zullen we afspreken dat niemand zegt dat ik te ver ben geweest…. want zo voelde het echt niet.. ik heb echt heel fijn gefietst en morgen is gewoon een rustdag. Ik ben dan wel een eigenwijze muts soms maar ik pas echt goed op mezelf en zeker op mijn lijf!
XXX

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. purplepaool 3 april 2018 at 13:26

  Dat ligt eraan waar je woont hahaha

  0
 2. Take50 3 april 2018 at 11:24

  Kom je binnenkort bij mij een bakkie doen op de fiets? Heerlijk! Fijn, dat je weer “even kon fietsen

  0

Leave a Comment