ben ik de enige die het gek vind dat Nicolien, eten, drinken en wassen de basics van het leven noemt?

ik vind hele andere basics

liefde
geborgenheid
aandacht
verzorging
vultumaarin

maar wassen?

ja het is handig dat er een wasmachine is en als ie kapot is flip ik maar er zijn heus belangrijkere dingen in het leven toch?

;-)

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  4 reacties

 1. Paola 11 juli 2010 at 13:24

  ik vertaal het als basisbehoefte…… niet als taak? misschien dat we daarom hetzelfde zeggen maar net anders hahaha… ik vind liefde een basisbehoefte, net als eten, verzorging etc…. maar jij hebt gelijk dat het vanzelf moet komen :-)

  0
 2. Ricky 11 juli 2010 at 11:45

  Ik zeg ook: of niet. :D
  Het is in ieder geval geen taak. Als taak werkt het niet. Het komt vanzelf of het komt niet. Toch?

  0
 3. Paola 10 juli 2010 at 12:08

  ja ik ken haar ook niet ricky, maar het klinkt zo gek en basistaken van het huishouden klinkt een stuk logischer… ze moet ook maar haar tekst oplezen he ;-)… en dat van die liefde en geborgenheid etc, ik wou dat het waar was dat dat vanzelf gaat… voor mij wel gelukkig, voor het gezin waar ik uitkom ook gelukkig, maar helaas ook vaak niet toch?

  0
 4. Ricky 10 juli 2010 at 11:51

  Ik ken Nicolien niet, maar misschien bedoelt ze dat het de basistaken van het huishouden zijn. Er moet toch iedere dag weer gegeten en gedronken worden en schone was wordt ook wel op prijs gesteld. Het komt iedere dag weer terug hè. Geen ontkomen aan. Liefde, geborgenheid, aandacht, dat is geen taak, dat gaat vanzelf. Of niet. :)

  0

Leave a Comment