wat kosten ze vroeg een mevrouw achter mij bij de kassa… ehm 2,75 geloof ik, antwoord ik…

ze viel bijna flauw…

snap ik… deed ik ook toen ik ze pakte… ik viel wel zeven keer flauw… maar ik kocht ze toch….

even later zat ze weer op het bakje te kijken.. en het is nog niet eens 500 gram maar 400 met zo’n wiebetaalddaternuvoorblik en bijbehorend misprijzend lachje

ja klopt… wist ik ook al… en ik betaal dat nu even he… zelf…

ik voelde de irritatie toenemen…

tsja sommigen mensen roken, doe ik niet en soms moet je jezelf verwennen, dat is namelijk heel belangrijk, lief voor jezelf zijn… (waarom zit ik mij in hemelsnaam te verdedigen voor mijn aankoop, ik zeg toch ook niet tegen haar dat ze beter in plaats van die aardbeien een brain moet aanschaffen)

oja dat is waar, zei ze pratend tegen mijn mutsje en bijna kale hoofd daaronder, (mensen praten vaak tegen mijn mutsje in plaats van naar mij te kijken) maar zij wachtte er heus nog even mee…

pffffffffft zeg, niet van ophouden weten, heb ik de memo gemist dat de aardbeienzijnteduuromtekopengestapo in town was?…ik begreep opeens waarom mensen wel eens met eieren gooien ofzo… voor mijn part wacht ze tot sint juttemis, ik laat me geen schuldgevoel aanpraten, vandaag niet, ik heb wel geleerd dat je in het moment moet leven en niet over een poosje… en zeker vandaag niet… vandaag heb ik gewoon even troost nodig….

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. mamsje 14 mei 2013 at 20:51

  vooral lekker smullen!!!!!!wij hebben ook ons lekkere wijntje of biertje,
  dus dit mag ook voor jou lekker toch.liefs mamsje.

  0
 2. Karin 12 mei 2013 at 09:47

  Ach ja, sommige mensen… leggen zomaar 4 of 5 euro neer voor een glas wijn. Hoor je ook nooit iemand over! En wat kosten sigaretten op vandaag (geen idee, ik rook niet, maar volgens mij heul veul geld). Dus ik zou dubbeldwars genieten van die aardbeien van € 2,75, ze (en jij) zijn het waard! ;-)

  0

Leave a Comment