Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  7 reacties

 1. Paola 19 november 2015 at 21:30

  maar mijn gevoel irriteert voornamelijk het feit dat ze zich ermee bemoeit hoe andere mensen hun leven in moeten delen… live and let live…. whatever rocks your boat maar geniet van de mooie dingen om je heen…. en als dat voor mij voor 20 euro aan vogelvoer in de tuin is dan is dat net zo belangrijk dan de taj mahal zien….

  0
 2. Paola 19 november 2015 at 21:28

  pcies dat…. mijn lijst bestaat uit dingen die ik leuk zou vinden mee te maken als het ooit kan, zo niet…dan niet….maar ook simpele dingen… genieten van een high tea met vriendinnen, met de blote voeten op het strand… samen genieten op een terrasje…. alles wat kan, kan…wat niet kan zie ik wel of foto’s :-)

  0
 3. Klaasje 19 november 2015 at 18:05

  Ik zie soms van die onmogelijke lijsten; 17-jarige bloggers die zoveel willen dat ze 30 levens en een miljoen nodig hebben. Maar daar zijn ze 17 voor, I guess. Afijn, ik heb dus ook wel wat moeite met bucketlists op de een of andere manier. Wat zij ook zegt; de reis gaat altijd naar de Taj Mahal en zelden naar een leuk museum in de buurt. Het is vaak zo groot, groter, grootst. Bucketlists met eenvoudigere dingen zijn meer mijn ding, van die dingen die je ook snel vergeet om te doen eigenlijk hè. Leren jongleren, in buitenwater zwemmen.. Dingen die tussendoor kunnen! Als je naar Thailand wil vergeet je dat niet volgens mij. Afijn, ik snap haar mening en deel hem grotendeels. Dat neemt niet weg dat ik niks tegen die lijsten an sich heb. En wat me stoort is dat zij denkt te weten wat een ander wel of niet leuk vindt. Ik wil ook geen marathon lopen, bespaar het me, maar mijn lief wordt wél zielsgelukkig van een ultra-marathon. En dan de ‘compassievolle uitzondering’, brrr..

  0
 4. Elfrieda 5 november 2015 at 12:07

  Wel heel fijn dat Liesbeth een compassievolle uitzondering maakt voor je. Heel geruststellend. ;)

  0
 5. Paola 4 november 2015 at 17:30

  hahaha, ja dat is geweldig Hestia :-)

  0
 6. Hestia 4 november 2015 at 16:35

  Ik hoorde gisteren bij DWDD over de FuckItList… Dingen die je van jezelf niet (!!) hoeft te doen… Ik vond ‘m top!

  0
 7. Gadisa 4 november 2015 at 12:29

  “mindful een drol haken” ik moest zo lachen toen ik dat las, heerlijk!
  ergens een mening over hebben, dat is natuurlijk altijd al zo geweest … maar sinds social media word je er meer mee geconfronteerd.
  alsof ze met een megafoon in je gezicht staan te bléren …

  0

Leave a Comment