soms hoeft het allemaal niet zo moeilijk, dan is het al snel helemaal goed… als je lieve vriendin een dagje naar je toe komt sjezen uit het Broabantse, om even samen te lunchen.

We hebben een meter bier…ohnee, een meter food besteld… allemaal kleine gerechtjes, echt top! Lekker kletsen, lachen, dom lullen, genieten, maar vooral blij zijn om elkaar even te zien. Tenminste…ik vond dat fijn… geen idee hoe Tallie daar over denkt, dat durf ik niet te vragen :-) Maar tussen ons gezegd en gezwegen… ik bleek maar 30 cm te hebben aan mijn kant van de tafel… verder zeg ik niks…

en oja…. dit!!!

heel veel hartjes voor dit!

Als Chantal niet op het kaartje had gekeken had ik never ever bedacht dat ze binnen ons bereik lagen… het was echt een koopje.. en ik ben er vol van…het voelt alsof het zo heeft moeten zijn… het vleugje groen is precies de kleur waarin we onze kast hebben geverfd en ze zitten zalig….en wat ik ook een pre vond was dat het niet een huurprijs voor een paar weken was wat ik eerst nog dacht, oh gosh, stel dat het een stagingwinkel is…koop ik een paar stoelen die na twee weken weer opgehaald worden… net wat voor mij zoiets..wat komen jullie doen? gewoon…de stoelen weer ophalen, de huurtijd is voorbij, hoezo?

genaaaaaaant!

maarre…

psssssst..

aanstaande dinsdag worden ze gebracht…

en ik mag ze houden ook nog!


0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  3 reacties

 1. Thea Koolhoven 22 januari 2019 at 09:17

  Gezellig en wat een mooie stoeltjes

  0
 2. Danielle Schoonderwoerd 21 januari 2019 at 14:33

  Wat een heerlijke dag en super gave stoeltjes.

  0
 3. mamsje 18 januari 2019 at 07:44

  Geweldig dit verhaal wat fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad en wat een mooie stoeltjes .Liefs mamsje.

  0

Leave a Comment