Ik weet het… te stil…ik hoor al van alle kanten dat het veel te rustig is op mijn blog. Grappig dat het opvalt en dank voor uw bezorgdheid. Maar het is een beetje niksniet hier en om dat nou iedere keer weer te vertellen vind ik niet tof… dus richt ik me liever op de leuke dingen…

want de maand december komt eraan, die heerlijke kersttijd, de lichtjes, lekker cocoonen, kaarsen, lezen, puzzelen, warme chocomel met marshmellows, met mams naar het Zwanenmeer, top 2000 avond in het theater én:

het is me gelukt om 4 kaartjes te scoren voor het top 2000 café op de tijd van Rob en Carolien, en daar ben ik een miljoenmiljard keer gelukkig mee zeg. Samen met de gewonnen kaartjes van de postcodeloterij voor het beeld en geluid museum gaat dat een toffe dag worden hoop ik. Ik zat om kwart over 12 startklaar, mikte de kaartjes in het mandje want ik had al uitgezocht waar ik ze moest vinden, voor welke dag en tijd en ging daarna als een snelle Jelle betalen en toen ik terugkwam was zo ongeveer alles weg… niet normaal hoe snel dat ging.

Ik ga eerst even uitzoeken waar ik zo min mogelijk in beeld ben… en nee dat vraag ik niet aan een willekeurige meneer op een stoepje buiten… dat heb ik ooit eerder gedaan toen voor een opname een hele groep mensen buiten zat te chillen… en juist diegene die ik vroeg bleek later de cameraman te zijn van het programma en die heeft me de godganse avond gefilmd, recht in mijn bakkes… unbelievable… en ja echt iets voor mij…. want ik vind opnames keileuk maar niet om in beeld te komen. Aan de andere kant is dat ook het leuke ervan want ik zit echt zoveel mogelijk voor de tv te kijken die dagen, ik vind het een feestje!

oja, for the record, ik zeg lekker niet welke dag.

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Leave a Comment