De laatste paar dagen was het koud… en zonnig… en nodigde zo uit om een ritje op de fiets te maken. Het overmoeide lijf zei, doe nou niet….

tot vandaag

ik keek naar buiten, en wist ik kan het niet tegen houden, gewoon een klein stukkie… en dan stap ik morgen wel weer op de hometrainer ofzo… met een kerstfilm op de laptop…. maar ik wil frisse lucht in mijn neus en even weten hoe dat ook al weer zat met fietsen…. want ik ben het echt een beetje kwijt… als de trap oplopen al een alpe dhuez is word je een beetje zenuwachtig van een fietsritje… dat klinkt gek maar is toch zo…. wat nou als het niet lukt…

en dus ging ik de banden oppompen en moest ik daarna weer gaan zitten… dat beloofde wat… zo sportief ik…

maar het lukte hoor, ondanks de kou heb ik echt fijn gefietst… mijn voeten waren spierwit en ijskoud… maar het was lekker…. en rustig ook. Ik ben benieuwd hoeveel mensen er na 1 januari voorbij komen rennen en fietsen ivm de kerstkilo’s en goede voornemens LOL…

en dan nu weer tijd voor bankzaken

Want je kan veel van me zeggen en ja ik ben een onwijs koppige doorzetter en no way dat ik dit voorlopig op ga geven!

toevallig!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. Natasja 29 december 2019 at 18:14

    Zo, dat was een lekker rondje, bikkel! Het was echt heerlijk weer vandaag, ik snap je helemaal dat je er uit wilde. Ik hoop dat je er heerlijk van genoten hebt ♥

    0

Leave a Comment