Inmiddels is het the day after en ik lig onwijs gestrekt met een wit bekkie… maar dagifallemoalniks he, want ik was er gewoon bij!! Driewerf joepie..

Dat wil zeggen… ik was er voor 50% bij :-) gniffel! Want ik ben blij dat jullie allemaal naar me toe kwamen en te zeggen dat ik er heus goed uitzag, maar men wat voelde ik me belazerd beroerd nog…. toch joepie dat ik dat zo goed kan verbergen op zo’n dag. Tot op zekere hoogte dan, want had ik me voorgenomen om vooral zo min mogelijk in de rolstoel te gaan zitten, ik kon echt niet meer. En dan was ik omgevallen…met allemaal bloed enzo… en dat wil je gewoon niet tussen al die mooie kleding. Je hebt toch een beetje verantwoordelijkheidsgevoel he… Het feit dat er ‘s avonds twee dames de tafel naast me omdansten en mijn nek volgooiden met cola vond ik wel weer rock and roll genoeg…. hoewel ik wel een snuif heb genomen bedenk ik opeens…. neusspray…that is! En een zooi painkillers… dus, ik was vooral van de wereldvrede en geen oorlog meer. Miss Congeniality was er niks bij.

Maar ik vond het jammer dat ik niet lekker rond kon gaan en socializen…zoveel dames waar ik even lekker mee had willen praten maar we halen het hopelijk in december in! Ik heb wel alle gezichten bij de foto’s gezien en genoten van iedereen die voorbij kwam rennen vanuit mijn hoekje in de rolstoel…en even naar me toekwamen voor een praatje en een knuffel…. lief! Ik vond het zo leuk om jullie te zien! Ook de leuke fotobooth is ook aan me voorbij gegaan helaas, het zat er ff niet in… maar voor de rest: wanne leuk feessie!

Ik heb echt enorm genoten. Heb mijn allerallerallerliefste wensjas kunnen kopen voor echt een prikkie…ik kan daar zo gelukkig van worden. Een beetje groot maar er moet ook een winterjurk en vest onder kunnen he… En nog twee jurkjes en twee vestjes…een jurk in een model waar ik van dacht dat het echt niet kon maar tadaaa… een strakke overslag kan dus wel… de meeste overslag jurken maken dat je rechtop onder me door naar pasen en pinksteren kijkt als ik buk bij mijn niettiet…. maar deze kan gwoon…en het is ook nog een wensjurkje en zo moeilijk aan te komen… lucky me! Ik ben nu in het trotse bezit van mijn geliefde camperjurk! Maar daar moeten er wel weer wat voor gaan…dat geeft niks maar het is wat het is dus ik ga zoeken wat ik minder aan heb en ruimte moet gaan maken. Wat een lieve prijzen had Tante! Wat een keuze en wat een chaos, al die dames die als een gek hun armen vol gooiden met jurken, vesten en rokjes om overal en nergens hop te gaan passen. Er waren ook heuse nette paskamers he. Heus wel… ergens….Ik heb zo hard gelachen om de jonge kereltjes die daar aan het werk waren en koffie etc verzorgen…echt die blikken. Je zag ze denken, OMG die wijven zijn stapelgek, ik denk dat ze nog nooit zoveel lingerie bij elkaar gezien hadden…die hadden de dag van hun leven….echt te grappig! Naast het feit dat ze zich doodschaamden dat die vrouwen die bijna allemaal hun moeder hadden kunnen zijn daar helemaal los gingen. Ik zag sommige jongens denken dat ze Halleluja blij waren dat hun moeder er niet tussen stond maar misschien was dat stiekem wel zo, geen idee :-)

Daarna hebben Esther en ik onze aankopen in de auto gedaan, want ook Es had superleuke jurken gevonden en wat vestjes, en zijn we lekker ene soepje en heerlijke broodjes gaan eten. Wat goed verzorgd ook weer, echt luxe broodjes met heerlijk beleg en pompoensoep en tomatensoep… echt vurrukkuluk! En het was zo leuk om samen te babbelen en lekker na te genieten van alle drukte maar ook even bij te komen voor het feestje dat excessief winkelen heet. Op dat moment kakte ik al ontzettend in maar er zou een Abba band op komen treden en daar wilde ik wel ff bij zijn, een uurtje ofzo…

kortom…

we bleven tot het eind want het was echt te leuk om samen zo te genieten van de muziek en het dansen. Want hee, ik kan dan wel niet dansen zo’n avond maar wel dansen in de rolstoel en heel hard zingen…aan de zijkant dan he… hoeveel dames me niet midden in de danszaal wilden pleuren… neh, doe maar niet. Ik vind het al heel vervelend om in die stoel te zitten en wil echt niet als een Bibijan Mentel door de hele zaal gezwierd worden… daar ben ik niet zo van, sorry! Maar dat wil niet zeggen dat ik niet ontzettend vanaf mijn stekkie genoten heb. Echt! Niksnietzielig he! Ik had echt een hele fijne avond! Dankjewel allemaal dat jullie mijn dag zo mooi gekleurd hebben.

En mijn nacht…en day after…

dat was en is ook een feestje, maar dan anders…. en volkomen mijn eigen schuld… ik heb toch weer te lang gestaan en gelopen en dus heb ik krampen in mijn benen en voeten op plekken waar ik werkelijk geen weet van had… mooi dat je dat dan toch even meepikt he… dat je gewoon op 5 plaatsen tegelijk kramp kunt hebben… wat kan een voet toch veel *rolt met de ogen* en nu lig ik in het zonnetje voor het raam gewoon met een wezenloze blik en de ogen op half zeven te ginnegappen!

Dankjewel lief tante Betsy team dat jullie ons zo verwend hebben! En dankjewel lieve Esther dat je mij op sleeptouw nam.

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  12 reacties

 1. Peet 12 november 2019 at 08:58

  Just keep going handsome!
  ♥️

  0
 2. Danielle Schoonderwoerd 10 november 2019 at 22:11

  Lieve Paool,
  Ik heb zoveel respect voor je! Wat een topper dat je gekomen bent en ervan hebt kunnen genieten! Je bent een voorbeeld voor veel vrouwen, zoveel positiviteit en altijd een glimlach op m’n gezicht als ik je blog lees. Dikke kus

  0
 3. Sylvia W 10 november 2019 at 17:08

  En ze flikte ‘t ‘m! En zooooo heerlijk dat je erbij was (ondanks de hoge dosis mix die er in gegaan is om dit mede mogelijk te maken) super dat je erbij was

  0
 4. Nielke 10 november 2019 at 10:46

  Hahaha, je schrijft zo lollig (en ik weet hoe zwaar je het hebt, dit is een mooie manier om er mee om te gaan), blij dat je het zo leuk hebt gehad meid! Lekker van nagenieten. Soms zijn dit soort dagen de pijn en het ziekzijn daarna zo waard. Topper!

  0
 5. Ria 10 november 2019 at 09:35

  Fijn dat je erbij was en dat je je wensitems hebt gevonden!
  Jammer dat er enkele foto’s over de tekst staan hierboven, heb niet alles kunnen lezen …
  Ligt waarschijnlijk aan mijn verouderde ipad…
  Leuk je gezien te hebben

  0
 6. Bouke 10 november 2019 at 07:10

  Onwijs veel respect voor jou lieverd! Je humor je laat me lachen over dingen “die niet om te lachen zijn”. Ik was er niet… maar door je blog lekker meegenoten! Dikke knuffel…lief zijn voor jezelf en hoop zo dat t snel beter te doen is

  0
 7. Esther Scholten 9 november 2019 at 18:40

  Man man Paola… wat ben je een fantastisch mooi mens ❤️
  Op schrift en in het eggie. Leuk om tijdens het eten ff met jou en Esther te kletsen !
  Heerlijk nuchter grappig en droog ben je ❤️.
  Ik heb bewondering voor jouw manier van in het leven staan..
  Rust maar lekker uit ! En geniet maar lekker na

  0
 8. Natasja 9 november 2019 at 17:46

  Wat vond ik het leuk dat je er bij kon zijn Paola, en wat gaaf dat je je wensjurkje gevonden hebt! En je mooie jas! Ik vond echt serieus dat je er goed uitzag gezien hoe je je voelde. Je stem kon je toestand alleen niet helemaal verbergen. Maar gelukkig stond de muziek ‘s avonds lekker hard ;-)

  0
 9. Karin 9 november 2019 at 15:06

  Wat heerlijk dat je tóch hebt kunnen meegenieten. En dat stukje over dames in lingerie..hilarisch! Fijn dat ik je ook ff live gesproken heb. Hopen dat je weer snel wat meer opknapt!

  0
 10. Caro 9 november 2019 at 14:07

  Fantastisch dat je er bij kon zijn♥️ Leuk je weer even gezien te hebben in alle hectiek. Jammer dat de prijs achteraf zo hoog is, maar het is het waard. Leuke blog ook, a memory to cherish

  0
 11. Chantal 9 november 2019 at 13:41

  Zo fijn dat je erbij kon zijn! Al was het genieten aan de zijkant. En wat super dat je je wensjurkje hebt kunnen vinden. Staat je SUPER! Leuk om je gezien te hebben gisteren in alle drukte. Een rustig weekend gewenst. Groetjes Chantal

  0
 12. Ellen Jacobs 9 november 2019 at 12:55

  Vond jou onwijs stoer dat je er was. Viel zelf om half 5 bijna om dus op naar logeer huis van mijn lief. Waar ik ook heerlijk kramp kreeg in mijn kuit van t vele staan. O meis ik leef zo met je mee. Gaaf dat je jouw wens jurk hebt en wat staat ze jouw tof

  0

Leave a Comment