het was even stilletjes hier… niet dat er niet van alles gebeurde maar bloggen kwam er even niet van. Ik kan daar erg slecht tegen merk ik… het moet er toch uit he…

Onze vakantie was druk, vooral voor Rob die de keuken heeft geverfd en het laminaat op de hele benedenverdieping. Maar wat is het mooi geworden, ik ben er zo blij mee. We hebben ook nog twee uitstapjes gemaakt waarvan 1 naar Mind Mystery, echt een leuke aanrader. We hebben daar echt veel lol gehad… het was ook een prachtige dag dus dat helpt altijd. Daarna nog de kasteeltuinen van Arcen bezocht. Wat een fijne dag…we hebben echt genoten en veel plezier gehad. Het kost natuurlijk ook reteveel energie, hoewel ik me natuurlijk zoveel mogelijk liet rijden… zorolik, lui ding! En de rest moest extra kilometers maken omdat ik zo nodig nergens bij kon anders… je hebt ze erbij he… altijd aandacht vragen :-) Er werd daar ook nog een clip opgenomen door een rappert die we niet kenden maar het zag er ontzettend komisch uit… zo’n playbackende rappert die danste voor een watervalletje…. echt badass! Ik ben benieuwd of ik hem ooit nog eens voorbij zie komen en me dan realiseer dat het gewoon Kanye West was samen met zij met die billen… dat kan maar zo he… want Kanye is God… vind ie zelf. En zij met die billen was er ook maar ze bleef zitten dus ws heb ik het daarom gemist.

We hebben in Arcen nog lekker gegeten… dat wil zeggen, het eten was lekker.. de bediening ontzettend slecht… we kregen ons voorgerecht, brood met dipjes tegelijk met het hoofdgerecht… verkeerde drankjes, heel lang wachten om ijs te bestellen en dan bij de bestelling horen dat de helft er niet was… neh, niet heel best… maar het uitzicht was prachtig en het eten smaakte heerlijk. Dus we hebben het maar op de koop toe genomen… beetje jammer wel… zo’n tent is hier niet bij gebaat denk ik maar zo. Het was er wel druk dus misschien vinden de mensen het wel prima. En ben ik gewoon een dramneus…

De foto’s zeggen alles denk ik!

wat een fijne dag!!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. Rita 31 augustus 2019 at 14:40

    WEER GENOTEN VAN JE VERHAAL EN FOTO’s !!!

    0

Leave a Comment