ik werd vanmorgen wakker en zag de zon door de gordijnen piepen… wat een heerlijke blauwe lucht… ik dacht dat het vandaag niet zo mooi zou worden dus ik wist niet hoe snel ik het hele spul naar buiten moest krijgen…. wat een onverwacht fijn cadeautje… ik ben al een paar weken zo gespannen als een veer…deels door de allesoverheersende vermoeidheid, deels door pijn en deels door het feit dat ik mezelf niet ben of al die jaren nooit geweest ofzo… dus dit is echt welkom… ik haal een soepje uit de diepvries, smeer wat bammetjes, pak een verse muntthee, radio2 aan en wat vakbladen…en natuurlijk mijn ereader… en ik lees veel, ik kijk wat op facebook, maak gekke foto’s en ik voel de spanning gewoon uit mijn lijf zakken… heerlijk gewoon!! Dit weer doet iets met me…

Afgelopen maandag heb ik op fietske van Tallie een supermooie tocht gemaakt…en ik ben van plan dat morgen weer te doen… ik ga dan trainen en oedeemtherapie en dan fiets ik door als het weer goed is… gewoon omdat het kan, en omdat ik er ontzettend gelukkig van word. Ik heb veel dingen uit mijn agenda gepleurd, heel veel op bed gelegen en bekijk iedere dag gewoon opnieuw he, maar als zo’n dag er dan zo uitziet kan ik alleen maar heel erg gelukkig zijn… de vogeltjes fluiten, mijn nieuwe babybuurmeisje geeft af en toe een huiltje, het water in de vijver kabbelt, de bloemen bloeien als een malle, de zon schijnt en ik ben zen! Morgen weer?

jahaaaaa ik fietste twee keer fout, in Doesburg en in Zuthpen… ik raak daar altijd de bordjes kwijt… en ik ging 1 keer terug voor een skone foto :-)

let niet op mijn beroerde filmkwaliteit… ik doe maar wat…maar hoop toch dat het overkomt hoe heerlijk het hier is.

mijn achterthuisgeluk!
0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Leave a Comment