okee twintig feiten over mij… dat kan toch niet zo moeilijk zijn he… nee dat denk ik ook niet maar ik wil niet alles kwijt he… sommige dingen wil ik gewoon graag voor me houden he… nah, niet in de trant van serial killers ofzo maar toch… dus ik ga het proberen…

1 ik was als elfjarig meisje stapelverliefd op John Travolta in Grease…. ik had posters uit de popfoto en de hitkrant die je helemaal open kon vouwen en zelfs een speciale poster die zoooo groot was dat hij bijna een hele wand  in beslag nam… en ik wilde natuurlijk Sandy zijn…met dat blonde schattige haar… niet hoe ze er later uitzag.. ik begreep niet dat ze daardoor populairder werd… jaren later zag ik pas de onderliggende laag van het tienergebeuren :-) Hee ik was elf he… in mijn tijd speelde je dan nog met poppen enzo :-)

2 Ik heb bijna mijn hele jeugd en tienertijd in koren gezongen. En ik ben jarenlang 1 van de 2 zangeressen geweest van de hohner boys, een mondharmonica vereniging… nu zing ik enkel nog onder de douche en in de kamer en in de auto… heel hard….heerlijk!

3 Ik poets mijn tanden altijd onder de douche… niks lekkerder dan helemaal fris zijn.

4 Ik hou van de kleur paars in alle soorten en maten… dat is al jaren zo en nog nooit verandert… ik kan het niet uitleggen maar ik word zo blij van paars. Toen ik op kamers woonde had ik zelfs mijn koelkast paars geverfd… dat was uitgesloten toen we gingen samenwonen … jammer… heel jammer…

5 Ik kan werkelijk overal door ontroerd raken… yep let’s face it, ik ben een huilebalk.

6 Voor deze moet u misschien even gaan zitten met een nat washandje op uw voorhoofd… komt ie… ik ben dol op koude frikandellen met mayonaise… zalig zalig… komt van vroeger, mijn vader bracht er altijd wat voor ons mee en dan aten we die smorgens op, pot mayo op tafel, frikandel d’rin en eten maar…En met koud bedoel  ik dus gebakken en koud he… niet dat u denkt dat ik gezellig vanuit de diepvries een zooi frikandellen wegwerk ofzo… ik ben geen gekkie he :-)

7 Ik ben verzot op engelse detectives (Morse, Endeavour, Midsomer Murders, Sherlock, noem maar op) Heerlijk!

8 Ik hou van kitsch… zo leuk… vooral snoeren met lampjes in allerlei vormen en maten vind ik leuk….en dan heb ik het niet over kijk mijn nou eens een woonwagen ingericht hebben he… hoewel? :-)

9 Mijn allerallerliefste film is charlie and the chocolatefactory… beide versies, als ik mij ellendig, alleen, verdrietig, whatever voel dan gooi ik de dvd erin en praat en zing ik met de film mee…

10 Ik heb een bucketlist hier

11 Ik lust echt heel veel, qua groentes eigenlijk alles en dat eet ik ook het liefst… je kan mij begraven in een pond spruitjes of witlof met ham en kaas of een stampje….maar er zijn twee dingen die ik werkelijk zo ongelovelijk vies vind, de eerste is erwtensoep… gisteren had Rob het toevallig (gekregen van mijn mams, no way dat ik dat ga koken ofzo he) en ik stond net kokhalzend de pan uit te spoelen… die geur… brrrr… en dan als goede nummer twee, alle soorten pap die er bestaan, brinta, cornflikkers, rijstepap, havermout, macaronipap, brrr brrr driewerf brrr… vooral als het ook al een tijdje heeft staan weken en er van die natte kloeten inzitten (ik heb het kippenvel op mijn armen staan alleen als ik er al over schrijf) cruesli vind ik wel lekker maar alleen in yoghurt en steeds een beetje zodat het knapperig blijft…

12 Ik ben doodsbang voor grote schepen… jahaa als u uitgelachen bent kan ik verder gaan… echt de gedachte aan een cruise maakt me nu al rillerig….. ik denk dat ik in een vroeger leven verdronken ben op de titanic… just my luck :-)Echt de gedachte aan een schip dat vergaat maakt me doodsbang… ik kan gewoon zwemmen en ik ben niet bang in water maar zo’n grote zee of oceaan vind ik echt helemaal niks… we willen altijd nog een keer naar zweden of het noorderlicht zien… dat gaat niet per boot gebeuren kan ik u vertellen :-)

13 Ik heet Paola Jozefine Maria…. als kind wilde ik altijd heel erg graag gewoon een naam die veel voorkwam… Paola vond ik maar gedoe… sinds ik volwassen ben (har har) vind ik het juist een prachtige naam… ik weigerde ook pertinent naar de naam Paula te luisteren… Paool is voor vrienden, Paultje voor mijn mams en mijn lief …

14 Ik zit eigenlijk altijd in kleermakerszit…

15 Ik ben een avondmens… ik geniet enorm van de stilte en rust in de late avond/nacht… ik hou van uiltjes dus daar zal het wel mee te maken hebben he…

16 Ik ben dol op bloemen…

17 Ik slaap op een waterbed…vurrukkuluk!

18 Ik hou van de achterhoek, als ik bij arnhem richting de A18 ga op de snelweg voel ik dat ik weer thuis kom…

19 Ik las tegenwoordig pyamadagen in… ik hartje pyamadagen!

20… nah, roept u maar als u nog wat wil weten he… nu kan het :-)

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  3 reacties

 1. carolien 5 februari 2014 at 12:15

  Jaaaaaaa.punt 11. Ik eis hier dat manlief de pan en zijn kom zelf direct afwast zodat de geur zo snel mogelijk weg is. En over pap, gelatine pudding, muesli en alle verwante zaken hebben we het niet. Soms moest ik het klaarmaken op mijn werk voor een cliënt met reflux.. Leuk idee om Door zo te doen :-)

  0
 2. tantetje 5 februari 2014 at 11:33

  nou paool wat een smakelijk vermakelijk verhaal
  ik heb er van genoten toen ik aan het lezen was
  en die frikandellen is wel bekend,want ik doe dat ook wel eens
  vooral als ik me niet kan beheersen
  ga zo door met schrijven
  liefs je tante

  0
 3. mamsje 5 februari 2014 at 00:03

  Geweldig dat allemaal!!!!
  moet er lekker om lachen,als ik het lees,
  wordt je weer vrolijk van,liefs mamsje.

  0

Leave a Comment