Ik ben aan het trainen zei ze… want ik ga een mountainbike tocht doen. Okay, cool… hoe wat waar? En toen vertelde ze me dat ze 150 km ging mountainbiken in de vrijthof vrijthof challenge voor het KWF op 20 april.

kuch

wat?

Dus dat!

Ik zie haar berichten op strava voorbij komen, de trainingen, de prachtige ritjes maar ook de hoeveelheid en de kilometers… vooral in de afgelopen tijd toen ik weer miss Horizontaal was en alles in mijn lijf zeer deed besefte ik hoe knap dit was… en dat niet alleen, het is mooi om te zien hoe zo’n fantastische groep fietsers elkaar helpen en dragen. Daar ben ik wel eens stikjaloers op en ik ben niet snel jaloers… en niet van afgunst maar van ohdatzouikookwelwillenjaloers… want mede dankzij de chickies en met de hulp van haar fantastische fiets kan ze dit namelijk doen. Ik ben zo retetrots op je lieve Tallie…ik bewonder je doorzettingsvermogen, je levensvreugde, je mentaliteit, je kracht en je allesuithetlevenhalenliefdevoorhetleven en niet te vergeten je humor… echt wat ben je toch een kanjer. Ik kan daar alleen maar diep voor buigen…en nooit meer overeind komen… zorolik namelijk :-)

Ooit veranderde ze samen met 2climb2raise mijn leven… dat deed ze al eerder he, toen we vrienden werden…soms zijn vriendschappen vanaf moment 1 BAM in je hart, dan weet je meteen dit is voor altijd… maar ze veranderde ook mijn fysieke leven… door haar inzet en motivatie kon ik ook een weg vinden, door praktische dingen voor me te doen maar ook op alle fronten een steun te zijn… intens dankbaar ben ik daarvoor he Stoertje!! En nu komt deze nieuwe uitdaging in zicht… ik denk niet dat ik fysiek aanwezig kan zijn maar ik ben er bij hoor… ik volg je…ik moedig je aan, ik steun je en ik laat je lachen als je er ff doorheen zit, beloofd!! Hoewel je dat vast niet nodig hebt… jij kan dit!!

klik hier voor de link

Zet hem op Breast Friend!

en dat de vering van je fiets maar zijn stinkende best doet :-)

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. Thea Koolhoven 13 april 2019 at 19:50

  Mm comp maakt weer rare worden krijg het ook niet goed maar ik bedoel ook chantal natuurlijk

  0
 2. Thea Koolhoven 13 april 2019 at 19:48

  Geweldig wat ben jij trots op je vriendin 150 km pfff ik ben na 20 totallos moet nog ff oefenen tal lid ook van mij heel veel succes ben ook super trots op je hoor

  0

Leave a Comment