ik puzzelde al toen het nog heel erg onhip was om te puzzelen… en het vooral heel stoffig en mutserig was… niet dat ik me daar iets van aantrek. Ik hou gewoon van hobbies… puzzelen en misschien ben jij wel het laatste stukje… gniffel! Maar goed, nu ben ik echt officieel een boomer….want dat komt uit een reclame… uit de tijd van Napoleon denk ik :-)

Ik puzzel vooral graag Wasgij puzzels. Die zijn da bomb! Je puzzelt dan namelijk niet wat je op de voorkant ziet maar wat er een paar seconden daarna gebeurd, of hoe dezelfde scene er vroeger uit heeft gezien of hoe een mysterie opgelost wordt. Er zijn verschillende soorten en ik vind het altijd weer een verrassing wat er uit komt. Er zitten veel leuke grappige dingen in ook of gekke tekstjes… het houdt me van de straat zal ik maar zeggen. En het gaat altijd anders dan je denkt… tof is dat!

De afgelopen tijd was ik bezig met een hele mooi Alice in Wonderland puzzel…dat was nogal een dingetje maar uiteindelijk had ik hem… ik heb geprobeerd er zo lang mogelijk over te doen maar het is nu dan toch echt klaar…. en ik knutselde er een layout bij vandaag…. een beetje bezig blijven… het wilde niet vandaag, ik ging van binnen naar buiten en naar binnen en naar buiten… en ik haakte en ik las en ik zat te scrollen en te bladeren in vakliteratuur… en ik legde het weer weg…echt zo’n dag dat je niks doet en alles stom is…. en ik had pijn… dat ook…want ik had gisteren het geluk weer een niersteentje uit te plassen en dat zijn toch feestjes waar ik niet echt van hou. Maar goed, hij is eruit, de pijn wordt minder in mijn nieren maar mijn blaas nog niet… beetje blaasontstekings ervan denk ik…..maar ik knapper weer op en nadat ik vandaag bijna de keuken in de hens zette (en nee daar praten wij niet over mensuh) is het morgen weer een nieuwe dag… klaar met deze twee dagen. Niet tof, niet leuk en vooral veel au.

“You’re entirely bonkers. But I’ll tell you a secret: All the best people are.”

Ook stomme dagen gaan voorbij he… als iemand trouwens nog gave wasgij puzzels heeft hou ik me aanbevolen. Ik heb er al heel veel gemaakt hoor maar op MP is het vooral veel ophalen en daar doe ik nu niet aan en al zeker niet in Noord Holland ofzo…. gekkies! Ik ben namelijk wel een puzzelsnob, vind zeker niet alles leuk…..en ik ga geen puzzel van 1000 stukjes maken als ik er geen bal aan vind… zo masochistisch ben ik nou ook weer niet he!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  3 reacties

 1. Ria 18 april 2020 at 09:56

  Weer zo’n heerlijk geschreven blog
  Puzzelen… vroeger hadden wij een serieus stuk grond vol bomen als tweede verblijf, terwijl de kids daar kampen in bouwden en ravotten puzzelde ons moeder in de caravan. Vaak ging ik helpen Maar ik puzzel enkel graag een plaatje dat ikzelf mooi vind. Jou puzzels lijken niet mijn ding want ik wil wel het eindresultaat op de cover hebben (iets met te ongeduldig denk ik)
  Hoop dat je weldra weer een nieuwe op de kop weet te tikken, misschien wel weer in het geweldige België

  0
 2. Cath 17 april 2020 at 20:51

  Laat ik hier eens een keer .
  Zó niet tof die pijn! Hopelijk morgen weer een beetje beter!
  Wat ik wel leuk vind is je verhaal over het gepuzzel, toen je hem zocht was ik verliefd, inmiddels rolmat weten te scoren en nu super nieuwsgierig naar die wasgij puzzels
  Dringend op zoek naar nieuwe hobbies

  0
 3. Anita 17 april 2020 at 20:47

  Ohhh hij is klaar❤️❤️❤️ geweldig! De rest dan weer even niet dus ik hoop echt echt echt dat het morgen een heeeeeeel stuk beter gaat! Knuffff
  Oh enneh, heb die leuke puzzels helaas niet en hier wil men óf de hoofdprijs ervoor hebben óf moet het opgehaald worden -dusnietnuhe- maar je mag, wanneer ooit ergens als we beide oud en grijs zijn (sjips dat ben ik al) die gewéldige zwanen van me hebben hoor! Garant voor uuuuuuuuuuuuuu -haalt ff adem- uuuuuuuuuuuuuuuuuuuren puzzelen -muhahahaha-

  0

Leave a Comment