owkeeeeeeeeeee kan iemand mij even uitleggen dat ik echt niet gek geworden ben maar dat de wereld om me heen gek doet? Ik doe 53 dansjes per dag omdat ik heus zo blij ben dat het stukken beter gaat met mijn Kaatje… ze speelt weer en ze rent en ze ligt op  haar rug in de zon, ze vindt het leven heus heul leuk met alleen maar vlees en geen brokjes en dat wel drie keer per dag… Elmo vindt dat ook een heul prettige bijkomstigheid merk ik…dat ie nu opeens de hele tijd vlees bij zijn brokkies krijgt…en dus zeuren we de hele dag voor meer want hee, wie weet is er nog wel meer uit te halen he…. kortom… we zijn erg gelukkig… en nu zag ik daar opeens dat er iemand is die bedacht heeft dat het leuk zou zijn om pruiken op de markt te brengen voor poezen… een ietwat hilarische toestand, mensen doen er alles aan  om steeds minder haar overal te hebben en poezen moeten een pruik op…ik zweer het je, over aan paar jaar is er iemand die plakstukkies heeft uitgevonden voor vrouwen die zich overal scheren, let op mijn woorden….leuke paarse hartjes of misschien wel een panterprintje of ja ik weet het, een kerstboompje met ballen voor de kerst…en een leuke bunny voor de paas…. geel…… ik voel een wegtrekker aankomen zeg opeens…… ieks……. *rolt met den ogen*… Ondertussen terwijl we daarop wachten is er dus dit:

chickenpinktwo1

alsof een kat dat ophoudt for crying out loud, ik denk dat als ik zoiets gezelligs met die van mij uit wil halen ik 3 weken op de intensive care lig om bij te komen van mijn uitspatting met 376 krassen in mijn lijf…. duh… om nog maar te zwijgen van den ongelovelijke lelijkheid die zich hier tentoonspreidt… ik moet even gaan liggen…. met een nat washandje… en een doos rumbonen….. en me voorlopig niet meer waxen!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  6 reacties

 1. leonie 2 april 2009 at 21:43

  waar haal je het vandaan
  net als je denkt dat je alles van jou gezien hebt komt er weer een nieuwe
  ik zie onze lucky al echt gaan haha
  niet dus
  maar ben blij dat het beter gaat nu met de poezensnoesjes meid

  0
 2. Lnnkz 26 maart 2009 at 20:35

  Haha hilarisch. Die foto’s ook!

  0
 3. Marieke 22 maart 2009 at 10:34

  Ik ben blij dat het weer wat beter gaat met jouw poezenbeest! Kan me zo goed voorstellen wat het met je doet.

  0
 4. Simone 21 maart 2009 at 17:37

  Woehahahahaah geweldig!
  Nou ja niet die pruiken hoor… dat accepteren katten natuurlijk nooit!

  Maar geweldig verhaal

  fijn weekend!

  0
 5. mamsje 21 maart 2009 at 16:49

  zo wat las ik nu !!!!pruiken voor nimo,ik zie het al.Wat een gedoe toch ,maar wij gaan hem lekker borstelen,en geen pruik op!!!!maar zo als jij het schrijft,lag ik echt in een deuk.
  lekker genieten van onze vrienden zo als ze zijn en geen poes pas op mijn koppie!!!!
  fijn weekend en tot schrijfs.
  mamsje en mijn boef nimo ..

  0
 6. Me! 21 maart 2009 at 16:10

  Geweldig, hoe krijg je het opgeschreven… De tranen lopen langs mijn wangen. Maar nee hoor, jij bent niet gek, dat zijn de mafkezen die zoiets kopen.

  0

Leave a Comment