ik ben al twee dagen met een doodzieke kat in de weer, gisteren naar de dierenarts geweest en vandaag hebben ze haar opgenomen…net belde hij en het zijn helaas haar nieren… ze zijn er wel van overtuigd dat ze er nog van alles aan kunnen doen…het arme dier heeft twee dagen onafgebroken gebraakt, het is 1  hoopje ellende…. wat een thuiskomst zeg… we hebben zo genoten maar ik ben met 1 klap weer in den wereld is niet altijd leuk terecht gekomen…. ik vertel heus later meer over de zaligheid en het bad en wat al niet meer op ons pad kwam, hmmm come to think of it, er kwamt niet veel meer op ons pad…. het was relaxen… maar goed het mupke Kaia is dus erg ziek… ze is nu opgenomen daar en ik hoop dat ze haar weer wat aan het eten krijgen….. alsof 1 nierpatient niet genoeg is hiero…duh, ik weet zeker dat liefste vind dat die vrouwen in huis altijd maar aandacht willen :-) Willen jullie alsjeblieft duimen dat ze nog een poosje bij ons kan blijven, want ik kan haar echt nog lang niet missen…

kaia-klein

 

Updeetje

Ze is weer thuis en het gaat gelukkig al een stuk beter, ze heeft veel vocht toegediend gekregen en nu een dieet en pilletjes, gelukkig eet ze ook weer uit zichzelf, pak van mijn hart!!!! Ze is nog steeds misselijk maar houdt het nu gelukkig binnen, nu nog haar meer aan het drinken krijgen, de dierenarts raadde een kattenfontein aan en overal bakjes water neerzeten…. bakjes water vind ze erg lollig maar ik vrees een waterballet, ze zijn hier altijd en eeuwig aan het emmeren met bakjes omgooien :-) Maar ze gooit maar ff raak voor een knaak, als ze maar niet meer zo ziek is…Dankjewel voor jullie lieve woorden

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  8 reacties

 1. leonie 2 april 2009 at 21:47

  oh meis gelukig mag ze nog een tijdje bij jullie blijven
  heeft het veel te goed
  en je weet wat ze zeggen zo baas zo dier
  hmmmmmmmm hebben we al een katten fontein
  geen strak plan
  lucky maakt hier al zijn eigen water ballet
  plons plons lol

  0
 2. Marian 23 maart 2009 at 19:00

  Hi Paool, Marga heeft veel over nierkatten geschreven en veel meegemaakt. Misschien heb je iets aan haar info.
  http://home.kpn.nl/boe00645/nier-intro.html

  Sterkte voor jullie!

  0
 3. tantetje 15 maart 2009 at 11:06

  OCH IK LEEF MET JE MEE. ALS JE HUISDIER IETS HEEFT WORDT JE ER ZELF HELEMAAL BEROERD VAN.
  ZE KUNNEN NET ALS KLEINE KINDEREN NIET ZEGGEN WAAR ZE PIJN OF IETS HEBBEN.
  MAAR ZE IS IN IEDER GEVAL WEER IN DE HUISELIJKE SFEER BIJ DE REST VAN JULLIE, DAAR KNAPT ZE TOCH SNEL WEER OP. ZIJN WE ALLEMAAL WEER BLIJ.
  LIEFS TANTETJE

  0
 4. Patricia 15 maart 2009 at 09:40

  Hee Paool, lees ff ook je ander mail. Wat erg van Kaia!! Misschien een tip: ik heb nu glazen schalen met drijfkaarsen staan. Mormel lebbert zich ook een ongeluk hiervan.

  0
 5. Me! 13 maart 2009 at 22:55

  Goh wat zielig voor dat beestje. Ik hoop dat er nog wat aan te doen is en dat ze nog een tijdje bij jullie mag zien.

  0
 6. mamsje 13 maart 2009 at 19:46

  ik wilde jullie ook veel sterkte wensen met het zieke poesje !!!,en duimen dat het zo lang mogelijk goed gaat met haar .een dikke knuffel,voor kaia en ook voor elmo,hij moet zijn zusje maar steunen ..ik ga heeel goed duimen xxxxjes mamsje en een lief kopje van nimo.

  0
 7. Simone 13 maart 2009 at 17:24

  Heel veel sterkte met kaia, weet er zelf alles van, van katten en slechte nieren…. Helaas had mijn kat een zwak hart en is bij de dokter overleden. Maar ik ga heeeeel hard duimen dat het goed komt!!!

  Ik wens je ondanks kaia een heel fijn weekend

  x

  0
 8. Anita 13 maart 2009 at 13:17

  Lieve lieve Kaia, snel weerterug bij je baasjes zijn hoor en weer beter zijn! {{{knufff}}}

  0

Leave a Comment