daar zit ik dan… op 17 september met een bloot jurkje aan buiten… de extreme hitte is weg en het is werkelijk heerlijk nazomerweer… het voelt als een cadeautje… vogeltjes vliegen af en aan, radio heeft een gezellig achtergrondmuziekje en ik lees wat, haak wat en muts wat rond…. en ik fotografeer de vliegtuigen voor de marketgarden herdenking… ik schiet vol…hier zit ik… in vrijheid omdat zij toen vochten voor mijn vrijheid… en we zijn er zo aan gewend geraakt dat we het normaal vinden….. soms moet je er even bij stilstaan….het voelen… hoe vrij wij hier zijn…

een klein stukje van mijn vrijheid is weer even ingeperkt nadat ik gisteren bij de huisarts was die gelukkig geweldig is en met me meedenkt over oplossingen… dus ben ik weer met de methadon begonnen want de tramadol levert me op het moment eigenlijk niets op, de andere optie is eventueel prednison maar dat stel ik liever nog even uit… maar dat betekent ook dat ik even niet zelf kan rijden, dat vind ik wel heel lastig, met maakt me nog meer aan huis gebonden en dat vliegt me af en toe aan….maar goed, het zij zo even voor nu, laten we maar hopen dat het gaat werken… dat zou heel erg fijn zijn, zeker nu die vage enorme buikpijn waar ik vorig jaar mee in het ziekenhuis belandde omdat mijn nieren toen heel raar gingen doen ook weer op begint te spelen…hou gewoon eens even op met me ofzo…

Gisteren had ik een leuk tuinfeestje, daar wilde ik persé heen en dus nog niet begonnen met deze pillen want anders had ik niet kunnen gaan… ik heb er enorm van genoten maar zo ontzettend veel pijn gehad dat ik af en toe inwendig even heel hard moest gillen… en dat deed ik ook….maar ik hoop dat niemand iets aan me gemerkt heeft…niet dat ik het erg vindt dat mensen weten hoe het met me gaat maar ik wilde gewoon even lekker een middagje uit zijn zonder gedoe van mij….

Dus al u denkt wat praat ze raar, dwz nog raarder dan normaal….dat zijn de pillen die praten… (ik creëer even een vrijbrief om de meest vreselijke dingen te gaan roepen, voelt u hem? :-) ) ik verheug me er nu al op….

:-)

vlinders1

prachtige vlinders in mijn tuin…#kleingeluk

PS ik hoop dat iedereen die vlinders ziet of ik ben zo stoned als een garnaal… dattu naar een foto van een paar groene blaadjes kijkt… :-)

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. thea 17 september 2016 at 16:48

    Dikke knuffel xxx

    0

Leave a Comment