ik ben nogal gevoelig voor die akelige schimmelinfecties… vervelend en lastig en gedoe…. en dus heb ik meestal wel iets hier in huis liggen voor als het weer zo ver is…. helaas nu alleen zo’n setje waarbij je van die staafjes moet vullen met creme omdat de andere eenmalige pil op was……

ik moet eerlijk bekennen dat ik dat al wel living on the edge vond toen ik het kocht…

en dus later alsnog die eenmalige pil versie kocht…

maar goed, dit lag er nog en het was avond en te laat voor de winkel en laat ik het dan toch maar gebruiken…

u heeft beeld?

laten we het zo zeggen, als je zo’n staafje vult met creme moet je het goed vast houden….

heel goed!!!

want anders schiet het er dus met geweld af

dus…

bent u daar nog?

ik hoef het vast niet verder te vertellen he…

maar ik kan u verzekeren dat er heel veel in zo’n tube zit…

tot nu dan…

nu is ie zo goed als leeg

dus…

waarbij ik wel op wil merken dat het waanzinnig knap vind,  en ik zeg dit niet omdat ik het ben he…maar gewoon omdat het zo is… het is waanzinnig knap dat je werkelijk alles wat in de verre omtrek te raken valt ook werkelijk raakt…

knap spul! Daar kun je een oorlog mee winnen, ik zweer het!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  1 reactie

 1. mamsje 2 augustus 2014 at 18:22

  Nou ik zie het helemaal voor me hoe dat ,
  verder afliep.Dus dat werd weer poetsen,
  ha ha mamsje.

  0

Leave a Comment