van de winter kregen we al een sneakpeak van de Tante Betsy collectie en op een totaal over de top, fout Heidi jurkje was ik instant fliefd. Zo erg dat ik mezelf in de promotiefotosjopte… heel slecht, maar toch en ik had opeens maatje 36, ook tof… maar ja, dat was me al wel vaker gebeurd met wat jurkjes en dan bleken we bij nader inzien toch niet te matchen. Dus een passessie was wel gewenst vond ik zelf. Gelukkig bleek hier in de buurt bij een superleuke winkel (studio Marneth in Ulft) het jurkje in da house te zijn. Ik had bedacht dat ik daar met fietske wel even aan kon waaien maar gelukkig vond Joke dat het leuker was met zijn tweetjes en dat ze me even op kon pikken. Esther kwam ook nog die kant op dus wij gingen op missie: nieuwe collectie passen.

Het was ook nog eens een prachtige dag en dus toog ik met tig jurkskes de halve paskamer in want we deelden die samen… achterin de winkel.. no problem :-) We hadden een aantal dezelfde jurkjes en zo kwamen we in jurkje 1 alledrie tevoorschijn… dus op de foto…geweldige foto, the supremes at your service….“stop in the name of love before your break my heart, think it ooooohover” Hoewel de eerlijkheid me gebiedt te zeggen dat ik daar “dirty old man” stond te zingen. Hmmm probeer ik nu mezelf beter te verkopen op mijn blog? Kansloos natuurlijk, iedereen weet dat ik voor die laatste zou gaan… nu nog een dansje en gaan… zorollenwij namelijk.

En laten we wel wezen…het is een giller natuurlijk Paola in een jurk met potjes en pannetjes… ik vrees dat ik zelfs deze aan kan laten branden! Maar ik nam hem niet mee, maar hij staat op mijn lijssie… niet alles kan in het leven he… keuzes keuzes keuzes :-)

De wikkeljurk kon al snel weer terug het rek in want dat was drama aan de niettietkant…ik dacht misschien kan het als ik hem strak aantrek maar ik trok helemaal scheef…. echt zoek Scheve Sjaan op in een woordenboek en ik sta er in mijn wikkeljurk…. en ik zweer dat Joke achteruit deinsde toen ik quasi nozel voor de spiegel ging staan in de donkergroene bijtjesjurk die echt afschuwelijk was bij mij… ze deed het niet maar ze wilde haar vingers kruisen en iets van gawegSatanwatisditlelluk roepen… hoewel nu ik er over nadenk, volgens mij deed ze dat ook… okay…bot, maar duidelijk…die werd het ook niet LOL… Esther was iets subtieler…die zei niks…wat ook veel zegt, niets zeggen is ook iets zeggen he :-)

De visjesjurk had een visjesverfbad gehad, hilarisch dat die ook naar vis rook maar ik weet niet of dat ook de bedoeling was en of het ook blijft…maar daar zou ik ff wat waspearls tegenaan gooien, dan kump da vast helemoal good! Maar ook die ging niet mee…

Ik wilde het jurkje dat gek genoeg ook Over the Top heette… dat verbaast niemand natuurlijk.. En ik wist ook dat ik deze ws niet in de uitverkoop zou kunnen scoren. Ik koop bijna al mijn jurkjes via marktplaats of in de sale, uitverkoop of neem ze van een jurkenzussie over. Heel af en toe komt er een gloedjenieuwe…en ook die zijn van verjaarsbonnen of geld voor een jurkske…dus nu mocht het. Helemaal te leuk deze… eerst vond ik het niks maar had ik mijn zwarte panty nog aan en dat ziet er toch niet lekker uit he met een zomerjurk… dus in de herkansing werd de liefde alleen maar groter en groter….

de stof is wat dunner dus die tekent wat meer, er is alweer 3 kilo af en ik ga voor nog minimaal 5 dus daar gaat deze liefde me ook ernstig bij helpen want ik wil er in shinen, den ganzen zomer! Ik had wel een gevalletje tepel in beeld want geen bh voor 1 cup zoals ik al vaker aangaf dus ik draag retestrakke hemdjes voor de ondersteuning van het Beetje B… volgens een niet nader te noemen persoon was dat helemaal top, een extra over the topjetepel… *gniffel* maar ik bestelde toch een tepelafplakdingroosjegeval…zul je net zien, dat jullie allemaal een alpenroosje zien zitten als ik deze aan heb…

yup, zul je net zien!


0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. Claudia 30 maart 2019 at 19:54

    Wat een geweldig leuk stuk om te lezen, heerlijk jouw humor en je relativeringsvermogen. Ik moet altijd erg om je geschreven stukjes maar ook je foto’s in de Facebook groep lachen. Ook je dialectwoorden tussendoor, prachtig!

    0

Leave a Comment