ik hou d’r zo van!! Echt ik kies lekker klaargemaakte groente echt wel boven een stuk vlees ofzo… ik hou van allerlei soorten groenten….witlof met ham en kaas, bloemkool, bietjes, spruiten, bring them on zeg ik… heerlijk… maar mijn lief vind dat dus niet… als het aan hem ligt eten we sla, boontjes, worteltjes, erwtjes, rode kool of bietjes…. en dat was het wel zo’n beetje…. nu hebben we met klein mupke van mijn broer ook een jarenlange toestand gehad met slecht eten….en groente… dat at hij echt niet… hij heeft een heel jaar geroepen dat ie groente ging eten als ie 5 was… en daarna een jaar dat ie groente ging eten als ie 6 was…. én…. het is niet waar maar hij doet het!!! Ik verwachtte eigenlijk al dat er weer een jaartje aangeplakkerd werd maar nee, schijnbaar vond ie dat het tijd was….

dus zeg ik van de week tegen rob… als ik nou een bloemkoolschotel maak, dat vind je toch wel lekker?

ach ja, ik eet het ook wel, was het antwoord…

maar het blijft bloemkool zeg ik met een lach

waarop ik heel droog hoor: als ik 50 wordt ga ik bloemkool eten!!

Ik lag compleet in een deukje of 5…hahaha… en ook zo makkelijk gezegd, duurt nog jaaaaaaaaaaaaaaren :-)

eet ik het toch lekker zelluf!!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  1 reactie

 1. mamsje 1 augustus 2014 at 00:15

  Oh ik vind dit zo geweldig lag in een deuk toen ik het hoorde die opmerking is toch zo mooi .
  dus robje je moet wel een beetje proeven hoor.
  liefs mamsje.

  0

Leave a Comment