okee ik loop dus ergens tegenaan… niet letterlijk he….hoewel… dat ook vaak maar daar gaat het nu even niet over, to the point, to the point Paool… waar het nu even om gaat is het feit dat ik dus 1 borst heb… niet om dramatisch over te doen, het is wat het is he mensen… maar, ondanks dat ik me aan het orienteren ben over een reconstructie is dat even nog in de ijskast gestopt, ik ben er nog niet aan toe, het is zo’n heftige zware operatie, zeker omdat ik geen siliconen wil, en dus een deep flap operatie wil: https://www.kanker.nl/hillechien/blog/752-diep-flap-operatie en dat op zijn zachtst gezegd nogal een happening, en ik heb niet zoveel bij te zetten qua energie etc met al mijn gedoetjes he… en heel gek maar ik begin me ook een beetje te verzoenen met mijn lijf… ik vind het nog steeds niet jofel om het te zien maar de dagen dat ik niet wilde kijken of als ik wel keek de tranen in mijn ogen voelde prikken zijn wel weg merk ik…

maar goed, waar ik dus tegenaan loop, ik heb een hekel aan de borstprothese die ik heb, het is warm, broeierig en als ik hem gebruik en ik kijk naar beneden zie ik dat ik er achter kan kijken…het sluit niet aan, voelt onnatuurlijk en ik voel me net als met mijn pruik…dat ik net zo goed neptiet op mijn jurkje kan zetten…. ik kan sowieso niet tegen strak gedoe en warmte aan mijn lijf op het moment dus als ik hem aan heb is ie vaak na een uur weer uit, drama……ook irriteert het allemaal heel snel aan mijn geopereerde kant… zeker met dat hematoom iedere keer…maar mijn andere borst wil ik wel graag een beetje gezellig hebben….. en nu ben ik op zoek naar een bh met maar 1 cup ofzo…of een andere oplossing… ik vond wat dingen maar die bedrijven bestaan niet meer en waren ook niet voor mijn portemonnee… sowieso zijn de meeste bh’s voor mensen met borstkanker heel erg duur… heeft iemand een idee? en nee ik kan niet zelf knutselen he… misschien moet ik op zoek naar die korte topjes… soort sportbh’s…

iemand het ei van columbus? het gaat me dus niet om prothesebh’s…die vind ik wel… maar er moeten toch meer vrouwen zijn die niet kiezen voor een prothese? of in ieder geval vaak niet en nu even niet….

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  3 reacties

 1. CiNNeR 14 februari 2015 at 06:12

  Zou dat toch niet uit de verf gekomen zijn, dat initiatief van de dames? Gelukkig heb je andere tips gekregen, hoop dat er iets voor je bij zit.

  0
 2. Paola 13 februari 2015 at 13:02

  ik heb het overal gezocht Cinner en inderdaad, er waren ooit een stel dames die het deden, nu vind ik het niet meer maar ik heb ook veel reacties gekregen, ook via facebook over een aantal andere opties :-) fijn dat meedenken!!!!

  0
 3. CiNNeR 12 februari 2015 at 04:44

  Wat heb je allemaal weer meegemaakt meid, het spijt me dat ik niets heb meegekregen.

  Heb er weinig verstand van maar herinner me vorig jaar een campagne voor dat soort beha’s en ook andere kleding, juist gericht op vrouwen die geen prothese of operatie wilden. Volgens mij was dat in samenwerking met Pink Ribbon, misschien kan je het aan die organisatie vragen?

  0

Leave a Comment