Oh wat was ik hier aan toe zeg…..heerlijk een weekendje lachen, gieren, brullen, lekker eten, fietsen… bring it on! Het is nu zondagmorgen en tot nu toe is het helemaal uitgekomen. Wanne fijn weekend. Gisteren zijn Chantal en ik een rondje in de buurt gaan doen. Ze had beide MTB’s meegenomen en dat was maar goed ook want wat stond er ontzettend veel wind… niet normaal gewoon….

We hadden een mooie route uitgezet maar gingen meteen in het beginpunt al de verkeerde kant op… maar dan hebben we dat maar gehad… het hoort gewoon bij me dat ik altijd een gekke strava route heb…. maar we hebben uiteindelijk een prachtige ronde gefietst. Een beetje ver met heel veel wind… maar zo het instorten waard :-) De laatste 15 km hadden we gelukkig vaak de wind achter. En omdat het een beetje begon te schemeren besloten we de sokken erin te zetten. Maar ik vond op de 1 of andere manier dat ik best hard moest trappen… mijn benen liepen steeds vol. We reden gemiddeld 27,5 of iets harder. Ik vond het best zwaar….. maar het zal wel, ik ben misschien toch zwakker dan ik dacht… dus ik fietste dapper door… tot we nog een km of 5 moesten en we besloten de turbo aan te zetten. Tallie schoot vooruit en ik kon gewoon niet harder… WTF… het zal wel…. ik trapte me helemaal ongans maar harder kon ik echt niet meer….. tot ze een ingeving kreeg…oh de begrenzer, je moet even op een knopje drukken… ik doe dat, en ik schiet me toch vooruit, hopla 43 km per uur… hij bleek standaard niet harder dan 26 te ondersteunen en daarna was het ieder voor zich en God voor ons allen…..oooowkeeeeeeee… dus dát was het. Wow…. ik had gewoon betere benen dan ik dacht….Ik voelde me meteen een stuk beter zeg… het lag niet aan mij, yihaaaaaaaaaa, 44 km per uur… hatseflats….om vervolgens af te moeten remmen en al slippend tot stilstand te komen. Ik snap nu ook waarom ze het niet gezegd had, het was het dissasterpaoolremblokje.

de relive link is hilarisch, let op mijn topsnelheid, zo rol ik mensuh :) Maar hoe fijn om weer te fietsen…..omdat het kan…en omdat het gewoon prachtig is…. de wind floot om ons heen… we zagen wat koeien… en verder gewoon niks. Vrijheid… mijn hoofd werd er echt leeg van.

Toen we terug kwamen waren mijn spieren wel aan iets warms toe dus besloten we even de sauna in te gaan…helaas stond die niet aan en 35 graden deed het niet voor me…als ik een beetje opvliegers heb tik ik gemakkelijk de 50 graden aan zelf dus hee…. ander keertje maar weer. Tallie wilde graag de jacuzzi in, ik wilde in bad gaan maar dit zag er zo zalig uit…fuck it met je verbod, sue me! Het water was verversd, er zat chloor in… dus bring it on… echt, ik kan hier wel aan wennen…wat een heerlijkheid… het was echt koud en donker buiten inmiddels en dat maakte het nog lekkerder. Ik voelde mijn spieren ontspannen en de bubbels waren me aan het masseren en kneden…. de vetjes vlogen eraf… logisch dat we zoveel snoepen en eten… anders blijft er niks van ons over… Het is overmacht *pakt nog een zak m&m’s*

Bliss!! Bliss!! Bliss!

Ondertussen waren die lieve meiden al bezig met het avond eten. De wokparty set was namelijk mee. Ik had het serieus nog nooit gedaan… maar vond het zo leuk, echt voor herhaling vatbaar.

we eindigden met een sjoelwedstrijd… laten we het erop houden dat een carriereswitch niet heel snel in de planning ligt…maar ik ben natuurlijk hartstikke gelukkig in de liefde…ik was van de straat en ik heb niemand een gat in de kop gegooid… winwin!

Daarna deden we nog een spel…daar kan ik verder niets over zeggen… als in NIETS er schijnen wel foto’s van te zijn…… chanteerbare foto’s…. maar what happens in Ruinen, stays in Ruinen. Period. Het is beter voor iedereen dat daar nooit meer over gepraat wordt.

he, wat een fijne dag meiden!! Dankjewel! Ik hoop dat ik bij een volgend uitje weer mee mag… ik duik zo nog even die jacuzzi in, en ga nog van onze laatste avond genieten. Heerlijk… hopelijk plannen we snel weer, en ik hoop dat ik ook weer mee mag…. dat vooral!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Leave a Comment