ik kreeg een appje gisteren… zin om te gaan fietsen? Breng ik de fietsen mee… oh echt? zeker!! Heul veul zin! Mijn agenda is op oedeemtherapie na ernstig leeg dus hee… ik kan…en als ik niet had gekund was ik toch gegaan… zo tof vond ik het!

En dus gingen we vandaag met ons beidjes naar de posbank toe… en wat was het heerlijk… echt een dag met 5 gouden randjes…. alles klopte! Heerlijk weer, rust, en zoveel klein geluk dat het bijna pijn in mijn hart deed…

blije blijerds
cool as a cucumber

en wat maakten ook nog heule spannende dingen mee… en daar maakte ik dus een filmke van… keigrappig om te zien LOL… of misschien vind ik het alleen grappig maar hee, so be it, deal with it….ik vrees dat ik dit soort dingen vaker ga maken… dat u er maar vast aan went…

ze kunnen niet bij mij in de tuin maar ik had ze zo mee willen nemen

Maar alle gekheid op een stokje… ik heb zo’n ontzettend superdepuperfijne dag gehad… dankjewel lieve vriendin van me, dat je me zo goed begreep en meteen naar me toe kwam…. en precies wist wat ik nodig had…naja, we hadden ook een meter tapas en een terras en meer van dat nodig maar dat zat er helaas niet in…maar op een boterham met pindakaas en een stroopwafel kun je de tour de france op winnen dus waar hebben we het over…. dat en zelfs het feit dat we ergens op een mountainbike route totaal vastliepen in het mulle zand mocht de pret niet drukken… twee kneuzen die niet lopen kunnen met fiets vast in het zand…u had het kunnen zien vandaag :-) Het mooiste was nog dat we even daarvoor een man voorbij zagen fietsen met een vrouw er honderd meter achter met het gezicht op onweer…. vonden we grappig… tot we zagen waarom ze zo keek… ik gok dat hij de route had uitgezet LOL

als klein cadeautje zagen we ook nog wilde zwijnen met hun jongen… echt soms is een feestje een feestje…met alles erop en eran… en met een Paool die maar bleef lullen… ik had wat in te halen he… that’s my story and I’m sticking to it!

nog nooit gezien daar… nu wel!
een oase in het bos

wat een supersuperfijne dag! Ik zit nog steeds met een big smile op de bank… vol adrenaline… wie weet slaap ik ook nog vannacht! noh, dat zal wel teveel van het goed zijn….maar ach, dan lig ik met een smile wakker…ook wel eens leuk.

1+
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. angele 29 mei 2020 at 21:24

  Wat super leuk geschreven heb jij Paola.
  En wat een super vriendin…. vertel mij wat❤️
  Die foto’s, het filmpje en je tekst, echt genieten om te lezen.

  En ook deze plek wil ik gaan zien, wat is het daar prachtig.

  Geniet nog lekker na Paola,

  Liefs van Angele

  0
 2. Bouke 27 mei 2020 at 07:01

  Ik zit hier ook met een smile! Net je andere blog gelezen… zo precies zoals ik het ook voel. Ik wil leven!!! Genieten!!!
  En dan dit…. zoals je schrijft 5 gouden randjes! ❤️

  0

Leave a Comment