dat je alles gezien hebt kom je dit tegen:

WTF?

Ik lees vervolgens dit:

Deze afslankgordel helpt de contouren van het gezicht te vormen en verzakkende spieren te voorkomen.

Gebruiksvoorschriften:

 • Bevochtig het gezicht met een gezichtsserum en laat het drogen
 • Pas het masker op het gezicht aan en laat het minstens 12 uur zitten, bij voorkeur ‘s nachts
 • Gebruik voor goede resultaten elke nacht gedurende minimaal 2-3 maanden

echt zoveel vragen nu! ze schieten door mijn uiteraard ernstig afzakkende hoofd, dat kan niet anders…want ik deed dit nog nooit! Oh de horror…. ik heb een verzakkend hoofd en niemand die tegen me zei dat ik daar wat aan had moeten doen….en hoe makkelijk het is ook…. je hoeft maar 12 uur zo’n ding om je gezicht te doen…. 12 uur…bij voorkeur s’ nachts… right…. want er zijn ook mensen die overwegen dit overdag te doen? Dat je niet denkt dat mensen dat best gek zouden vinden… en laten we wel wezen, iedereen doet het ‘s nachts want ik heb nog niemand met zo’n ding bij de buurtsuper gezien of in de rij om een krantje en een starbucks te scoren….

ik ga er dus vanuit dat het vooral hele strakke alleenstaande dames of heren zijn die dit doen, of in ieder geval geen seksleven hebben want dit is toch wel een seksremmer eerste klas, ik dacht altijd dat dat pantykniekousjes waren maar deze stijgt met stip naar nummer 1… of wat weet ik er van zeg, er kan wel een markt voor zijn…er is overal een markt voor he….

En dan heb ik het nog niet over het schijnbaar bijbehorende gezichtsserum gehad… een potje onzin bij je elastiekje en doorrr… met kijken naar the bold and the beautiful met een zak chips in de hand…of zou je ook niet meer kunnen eten?

hmmm

wacht

ik moet even iets uitproberen

Lator!!!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. Paola 13 mei 2019 at 18:09

  nee joh, Thea….dat is iets heel anders!! Dit is een apparaat om je gezicht zogenaamd strakker te krijgen, jij hebt toch iets dat gekoppeld is aan een apneumasker… dat is echt iets heel anders in mijn ogen. DIe zijn retebelangrijk!!

  0
 2. Thea Koolhoven 13 mei 2019 at 17:59

  En toch slaap ik met zo.n ding niet om een strakker gezicht te krijgen maar ondat ondanks mijn apneu masker mn mond open valt waardoor ik weer ademstilstanden heb met zuurstof daling dus via apneu ziekenhuis zo.n ding erbij omdat ik nog ff niet in een adem stop wil blijven maar ja ik woon alleen en de poesen zijn eraan gewend voor mij kan het dus mn leven redden dat ik niet in een adem stop er tussen uit piep

  0

Leave a Comment