hmmm zei ik tegen liefste… ik denk dat ik toch een heel klein rondje ga fietsen… hij ging een eind wandelen dus ik dacht doe ik ook een stukkie… anders pak ik de e-bike… kan ook… kortom, ik pakte mijn blije witte fietske en ging een rondje doen….2climb2raise pekse aan en gaan met die banaan. En vooral hopen dat ik niet weer al rupsend thuis zou komen…dat ook…maar ik blijf er niet voor thuis… no way.

tegen buuf zei ik nog, als er veel wind staat ben ik zo weer thuis hoor, zo geen zin in….om vervolgens echt zoveel wind om de oren te krijgen dat ik bijna vanzelf naar huis waaide…maar het bleek verrassend lekker… ik genoot van de wind en dat kwam ook omdat het heel erg lekker ging… kijk, ik ga niet hard, ja op sommige stukken kan ik heul hard maar mijn gemiddelde ligt niet hoog, zeker niet als het ook nog eens zo waait als vandaag maar ik kreeg vandaag voor de allereerste keer het gevoel dat alles klopte, ik fietste rechtop in de wind met een gemak zoals je zelden ziet (twee songtekstregels he, voor de oplettende lezer… echt ik kan dat… ik ga ooit een blog schrijven die van songtekstregels aan elkaar hangt…ik voel dat dat moet gebeuren maar we dwalen af, waar waren we? Ik fietste dus… wind pal voor, en het ging als een tierelier… geen centje pijn, ik kwam in een soort flow en dat is me nog nooit gebeurd, meestal moet ik heel hard werken en stoempen tegen de wind in, dat is voor mij echt zwaar… en nu…niks…

ik ga het even zwart op wit zeggen, zodat ik het ook nooit meer vergeet (as if)

Ik zat in een flow en ik had voor het eerst van mijn fietsleven geen pijn…niet moe, niet verzuurd…gewoon 1 fijne flow… wat een groot geluk!

echt, iedereen mag het overdreven vinden of stom of wat dan ook.. voor mij is het echt zoiets bijzonders. Ik heb altijd pijn en zeker bij het fietsen forceer ik heel veel… dat heb ik al vaker besproken en voor mijn lijf is het echt niet altijd goed maar mijn geest wordt er zo gelukkig van en die telt voor mij altijd plus 1 boven mijn lijf…

maar vandaag ging ik als de brandweer… echt ik heb met een domme grijns alleen maar gedacht, hoe kan dit? en waarom voelt dit zo? en wat heb ik gegeten dat het de volgende keer weer lukt? en is dit nu wat ze noemen die fijne flow waarbij endorfine etc vrijkomt? dat moet haast wel… ik voelde me alsof ik aan een Lance Armstrong infuusje had gehangen… echt heerlijk. Ik wil dit vaker… morgen ofzo…. of anders overmorgen…

mag ook!

Heerlijk! Srava vindt overigens dat mijn gemiddelde 20.3 is en dat vind ik met die wind echt joepie. Relive doet stom… :-)
1+
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. Simona 28 juni 2020 at 19:30

    Heerlijk . Het is je zo gegund . Morgen weer en dan en dan en dan . Knuff.

    0

Leave a Comment