en dus moest ik drie dagen een belastingsmeter invullen voor de ergotherapie… de zondag was een makkie want dat was de dag dat ik bij Linda in bed geen bal deed en jarig was :-)…. dus die telde ze mooi niet mee… nah lekker dan :-) maar dan die van afgelopen dinsdag… ik kwam uit op +40 ofzo… (je krijgt punten voor een activiteit die belastend en zwaar is en er gaan punten af als je ontspannende dingen doet…. ow okee…. dat was niet best, dat zag ik ook wel he…. en dus kreeg ik een standje :-)… en een ander papier mee… nu krijg ik 20 punten van haar die ik maar mag gebruiken over de hele dag… zelfde systeem maar vergt wel echt een planning… want ik ben bij opstaan, wassen en aankleden al 6 punten kwijt he… die moet ik dan weer ergens verdienen… dus niet meer van 2 tot 7 aan 1 toer door van allerlei dingen achter elkaar doen…. het werkt als de lepeltheorie….. en dat is zo confronterend maar zo waar… zo ziet chronisch ziek zijn er uit… iedere dag weer…

ik moet heel creatief met mijn lepels gaan worden de aankomende dagen….

en niet jokkebrokken

dat vooral niet!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  4 reacties

 1. Paola 14 maart 2014 at 17:11

  ik vind het ook een hele happening en ik schrik ook nogal van het feit dat alles me zoveel energie kost… ik heb altijd het idee dat ik geen fluit doe op een dag… maar als wassen en aankleden en opstaan je al zoveel punten kosten… oeps… maar ik zit nu dus verplicht te computeren, te lezen, en naar de radio te luisteren :-) Maar de afwas staat er nog en die blijft aan me trekken… maar ik geef niet toe… nog niet… Ha.. dat kan ik :-)

  0
 2. CiNNeR 14 maart 2014 at 05:28

  Heb ik ook gevolgd, een ‘activiteitendieet’. Vond het een verschrikking en een beetje deprimerend maar moet zeggen, uiteindelijk heb ik er wel baat bij gehad. Moet het mezelf soms weer even in herinnering brengen maar heb geen hoge pieken en belangrijker geen diepe dalen meer.

  Sterkte, hoop dat het voor jou ook veel zal doen.

  0
 3. leonie 13 maart 2014 at 22:43

  wow Paola
  zo herkenbaar dit en dan ben ik inmiddels gezond
  sterkte meis
  op naar meer lepeltjes

  0

Leave a Comment