ik heb qua fietsgedoe nog veel te leren…. rare dingen waar ik over nadenk zoals, wát als ik hier nu val en mijn broek scheurt, dan moet ik in mijn blote kont naar huis… echt ik denk dat soort dingen….sterker nog, ik gooi een kort broekie in mijn tas… ik leerde dat ik mijn handschoenen goed aan moest trekken dus met de kussentjes in mijn hand en niet er boven op… dat je op tijd uit moet klikken om niet heul hard te vallen….ik weet dat ik voozichtig moet lopen met mijn fietsschoenen aan dat ik met een snelle jelle nog gerust een eindje kan gaan zwemmen….. dat ik pepperspray in mijn zak wil en meer van die praktische zaken….maar ook wat moet ik in hemelsnaam doen als ik hier in de middle of nowhere mijn band lek krijg…of ik wel een band kon plakken, tsja..dat heb ik wel geleerd vroegah…met een bakje water… hmmm er moet dus ook een bakje mee, kan ik daar even inplassen ofzo :-)  of zoals ik gisteren hoorde, jij fietst toch altijd langs het water, niet te moeilijk denken… kortom, plaksetje moet ik hebben… of duct tape… dat kan ook…. en zo zag ik een jongedame opeens uit het gras achter een paar bomen omhoog komen in haar blote kont… en ik dacht, gosh, ja… slim…. gewoon die fietsbroek helemaal uit… kun je er ook niet overheen plassen…. dat denk ik dan allemaal…. niet, god, daar staat een naakte vrouw, maar goh, slimme dame…  met goeie billen, dát wel :-)

maar de fietsles die me het meest is bijgebleven was me wat maandag…ik had ‘s morgens gefietst maar moest ‘s middags naar het ziekenhuis dus leek het me handig de fiets achter het huis te laten staan… op zich best snugger…
Tot ik die middag op de fiets stapte en na tien meter bijna van het zadel vloog met mijn korte broekie… kolere…. dat was heeeeeeeeeet!!!! Zeg maar gerust gloeiend heet…maar optimist als ik ben kon dat in mijn ogen nooit zo heul lang duren zeg… dus hop, weer zitten… en weer omhoog en weer zitten… 4 fucking kilometers en een viaduct lang….die gel blijft bloedheet… niet even…ik had het idee dat mijn hele onderkant in de fik stond…..ik denk zelfs dat er vlammen uitsloegen… maar dat kan ik ook verzonnen hebben daar wil ik af zijn….

waar is de mutsencrème als je hem nodig hebt

:-)

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. Thea Koolhoven 16 juni 2017 at 13:01

    Ooooo paool hou toch op ik kan niet meer stoppen met lachen je moet echt met het weekend mee hoor

    0

Leave a Comment