Ik was vandaag eindelijk weer eens bij mijn vriendinnetje… dat was echt veel te lang geleden. Mijn gezondheid wordt er niet beter op en de uitjes en augurkjes worden dus ook allemaal minder he… het is de hele tijd keuzes maken en de verplichte nummertjes zoals ik ze dan maar even noem maken dat ik andere dingen niet kan doen…dit keer dacht ik bekiek het allemoal moar en ik ben naar het feestje van mijn broer en zusje geweest het weekend, de verjaardag van een lief vriendinnetje die het moeilijk heeft en waar ik heel verdrietig voor ben en gelukkig ook naar mijn apeldoornse varkentje trutje :-) Ik heb nog een rotterdams vriendinnetje op mijn verlanglijstje staan maar ik ben zo blij dat ik dit heb kunnen doen…..en ja, ik stort nu geweldig in…jammer dan… soms moet je gewoon even doen wat je belangrijk vind… en samen spareribs eten en in bedje liggen bij Lin was daar 1 van….als ik morgen huilen wil van ellende of mezelf zielig vind want dit is allemaal kut denk ik even weer aan hoe goed het voelde om mensen gewoon even te zien….

dat wilde ik gewoon even kwijt…

gewoon!!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  7 reacties

 1. NetNiet 16 augustus 2008 at 23:51

  hihi Rotterdams vriendinnetje heeft ook al lang op het verlanglijstje staan om naar jou toe te gaan, maar gelukkig hebben we begrip voor elkaars probleem zodat we dat nog geeneens hoeven te bespreken en gelukkig weten we dat het ook altijd goed is en zal zitten!
  Extra dikke knuffiessssss

  0
 2. Zusje 15 augustus 2008 at 12:35

  Nou meis…wij vonden het fantastisch dat je er toch was…want we weten dat dit energie en uithoudingsvermogen van jou vreet!! Harstikke bedankt nogmaals en nou maar gauw weer hopen dat je een beetje boven Jan komt!!

  Dikke kussen van ons drieën…xxxx

  0
 3. Paola 15 augustus 2008 at 01:19

  dankjewel carla!!!

  0
 4. Carla 13 augustus 2008 at 22:12

  Veel te lang hier niet meer gelezen. Ik baal ervan (ook al ken ik je niet persoonlijk) te lezen dat het niet goed gaat met je gezondheid. En toch zo blijven schrijven….petje af! Geniet inderdaad maar leker van die gewone, bijzondere dingen zoals een dierbare vriendin bezoeken. Zoals ik het inschat boft zij met jou!!!
  Sterkte met alles en blijf schrijven alsjeblieft!!

  Liefs, Carla

  P.s.: mooie nieuwe look ;-)!

  0
 5. Leonie 13 augustus 2008 at 20:08

  nou meid
  het belangrijkste is dat je het in ieder geval naar je zin gehad hebt
  en daar kan je dan weer even op teren
  en de rest begrijpen we allemaal wel hoor
  het is dat ik te ver weg woon
  anders kwam ik de zakdoekjes even naar je brengen lol
  gr Leonie

  0
 6. Simone 13 augustus 2008 at 14:57

  Je heb helemaal gelijk!
  Soms moet je dit soort dingen doen, dat geeft je weer een goed gevoel.

  x

  0
 7. Me! 13 augustus 2008 at 12:17

  En gelijk heb je. Soms moet je gewoon even uit de band springen.

  0

Leave a Comment