ik deel hier en daar een uitstapje maar ik deel vooral veel niet op het moment…ja gekke plaatjes, leuke quotes en meer van dat fraais….want het is niezobestnie. Ik merk dat deze akelige stomme winter die eigenlijk gewoon herfst is ook niet echt meewerkt… Ik heb nog nooit zo’n last van het donkere weer gehad als dit jaar…. het vliegt me gewoon aan soms.
Vorige week belde mijn lieve vriendin en ik heb echt een halve minuut getwijfeld of ik op zou nemen…want huilen! Toch maar gedaan..want ik kon dat… fake it till you make it…. tot ik haar stem hoorde…..en dan dus de hele tijd huilen… djeez…kansloos. Maar goed…morgen duik ik bij haar in bad, ik verheug me er zo op! En dadelijk komt de kapper…ook heul heul fijn weer!

Vandaag kwamen de muren op me af….fietsen zit er niet in met die wind dus even een rondje om de vijver…lopend… daredevil ben ik ook he :-) Ik vergat strava meteen aan te zetten maar ik denk dat het ongeveer een kilometer is totaal en dat is eigenlijk te ver…maar goed, ik willutikwillutikwillut…. en echt het was het zo waard! Tenminste op dit moment he… ik denk dat ik er vannacht heel anders over denk als ik op zeshonderd plekken tegelijk kramp heb in mijn voeten en benen. Maar soms moet je iets doen wat goed is voor je hoofd en iets minder goed voor je lijf. Het is jammer dat het of/of is en niet en/en maar het is wat het is. Het liefst had ik in het bos een heel eind gelopen maar het werd een achterommetje…. en nu ben ik thuis…en wil ik eigenlijk nog een keer…. aangenaam! Rupsje Nooitgenoeg is de naam, en mijn indianennaam is Hijgend Hert….

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Leave a Comment