yeaaaaaaaaaaaaah vandaag is het weer zover…het kersthuisboomversierdagfeestje bij vriendinnetje!! Wij verheugen ons er ieder jaar weer ontzettend op dus dat gaat helemaal goedkomen…. ik ben al dagen kerstliedjes aan het zingen en meer van dat gedoe…en als ik ook maar 1 comment zie over dat het nog geen sinterklaas geweest is dan flip ik de pan uit en zou ik maar eens bij vriendinnetje gaan lezen…hoe belangrijk een gezellig sfeervol huisje voor haar is en dat klaas zelf hier vast geen problemen mee heeft!! *steekt tong uit* Soms moet je namelijk gewoon eens aan een ander denken en niet altijd aan hoe het hoort of zou moeten horen volgens de wet van bartje… Ik heb een nieuw hoekje gefröbeld en dat is al heul kersterig gaaf…

Ha

we beginnen pas

we beginnen nu pas echt

 

.

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  5 reacties

 1. Sandra 30 november 2008 at 18:07

  Jullie “kennende” wordt dat weer vooral veel lachen en jouw lief die het (zware) werk moet opknappen… ;-) Hoop dat jullie veel plezier hebben (gehad)!

  0
 2. mamsje 30 november 2008 at 16:24

  nou ik weet zeker dat gaat helemaal goed komen !!en je hebt een mooi hoekje gemaakt ,geniet er van ..liefs mamsje.

  0
 3. Linda 30 november 2008 at 13:29

  Kom maar snel, ik ben er helemaal klaar voor, de dozen staan al te wachten en ik heb er vreselijk veel zin in :-))

  0
 4. broer 30 november 2008 at 12:32

  Veul plaisier met het opleuken van haar huisje…dat gaat vast lukken!!

  xxx Gaanderens trio

  0
 5. Me! 30 november 2008 at 11:49

  Je hebt helemaal gelijk. Het gaat om de sfeer die het in donkere tijden oproept. Want wat dragen een schoen en een wortel daartoe bij… En als je geen kinderen hebt is het helemaal behelpen. Doe mij dan de kerst maar.

  0

Leave a Comment