Ik krijg vaak gekke meeltjes en dan bedoel ik niet alleen spam, die kennen we allemaal wel.. ik noem ze even niet als u het niet erg vind, ik heb in dit log ook al spam genoeg *gil* maar goed, ik krijg dus meeltjes met hee hoi paola hier zijn de foto’s en dan krijg ik foto’s van mensen die mij totaal onbekend zijn in verkeedkostuums of iemand die me stuurde dat ze ergens een link had zien staan voor een cursus voor ADHD toestanden en dat dat echt iets voor mij was en dat we snel weer af moesten spreken enzo… erg lollig….vooral de foto’s… fun fun fun!

 

Vandaag kreeg ik duidelijk een spammert die ik wel heul grappig vond…..
Hoi. Mijn naam is Helen. Ik eenzame meisje zonder schadelijke gewoonten. ik 29 jaar. Ik zoek een man van 32 jaar voor ernstige relaties. mijn e-mail: hierstondhetmeeladres
het gemakkelijker voor mij. Ik kan sturen brief en de foto elkaar. Helen

 

Iets zegt mij dat Helen uit polen komt ofzo en dat ze een geweldig vertaalprogramma heeft gebruikt… want schadelijke gewoonten is wel heul erg komisch, gossie zeg en hoe komt ze dan bij mij, ik barst van de schadelijke gewoontes of gewoonten zoals miep vertaal het noemt… vraag maar aan liefste, die hoopt iedere dag dat ik heel blijf, dat het eten niet aanbrandt, dat de huissleutels niet in de diepvries liggen, dat ik niet blijf hangen aan het hekje als ik denk dat ik daar wel even overheen kan, dat ik tijdens het boodschappen doen mezelf eens een slot op de mond doe en niet zomaar wat tegen iemand zeg, enzovoort enzovoort… sterker nog, de hele buurt houdt zijn hart vast he, die vinden mij ook een happening op zich…. en wat te denken van een ernstige relaties… whoei, dat lijkt me een feestje op zich… dat er ook niet gelachen mag worden ofzo… hoe deprimerend… een relatie zonder lachen, dat overleef ik niet…ook ben ik niet echt een man van 32, wel bijna he……. dat 32 dan he, die man ga ik niet worden… en ik lieg ook nooit….. dattu niet denkt dat ik heus allang 32 ben geweest, gekkies… *voelt neus groeien*… en ze kan ook een brief en een foto naar elkaar sturen…dat is wel een pré moet ik zeggen hoor…een vrouw die dat kan is een buitenkansje, dat snap ik natuurlijk ook wel… dus ik zal haar eens meelen…

hello is mijn naam Paool, droevig ben ik een meisje niet maar hee, kan ik dat met mijn zoete en met heppiedepeppie persoonlijkheid goedmaken. Ik kan ook verzond u een e-mail en een foto en ik zoek naar wat ernstige pret in een verhouding. Ik hoop ik stomme dingen glimlachen of mag doen. als that’ s het ding, ik uw meisje ben!

Dat dan!!!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  5 reacties

 1. Ada 8 januari 2009 at 22:11

  Wet je dat wel zeker ME?
  een vleselijke mooie man van 350 kilo,whahahaha

  0
 2. Me! 8 januari 2009 at 21:35

  Haha, ik man en bijna twee keer zo goed, eh oud. Stuur maar even door hoor. Doe ik wer wel een fotootje bij van een halve eeuw terug.

  0
 3. paola 8 januari 2009 at 19:56

  LOL ada :-)

  0
 4. Ada 8 januari 2009 at 15:12

  ikke naam ada,20 jaren oud,ikke zoekt vleselijk mooie man met centen,kan goed kook en werken in huis,zoek lief voor alletijd.

  0
 5. Sandra 8 januari 2009 at 14:03

  Even testerdetest tegen spam…

  0

Leave a Comment