• een legging onder een jurkje
 • sterker nog, een witte legging onder een jurkje
 • crocks of aanverwante zaken
 • sokken in sandalen
 • vlechten in je haar als je boven de pak hem beet 20 bent
 • korte jurkjes als je boven de pak hem beet 25 bent
 • laarzen over je broek
 • suiker
 • aspartaam
 • of nog erger, cola zero… het is vergif hoor ik
 • gewoon eten dus… geen melkproducten, geen ik heb begrepen dat je alleen nog vogelzaad en gemaaid gras mag eten tegenwoordig,
 • tattoo’s krijg je kanker van
 • maar kanker krijg je ook van aspartaam, suiker en de rest dus maar goed dat je dat laat staan
 • oud worden, niet doen…oud worden… dat kan echt niet, want je ziet er niet meer uit he.. met die rimpels
 • mannen met baarden
 • mannen met knotjes
 • vrouwen met rimpels
 • vrouwen met een buikje
 • bloggen
 • dik zijn
 • lezen (écht gehoord: ik vind dat je lezen moet verdienen, daar moet je eerst iets voor gedaan hebben…)
 • selfies

etc etc, ik kan nog uren doorgaan…

dus…

ga ik nu lekker buiten van de zon genieten die er opeens is, met een oranje korte legging onder een zwart bloesje en mijn lila klompcrocks… ik heb net een croissantje gegeten met kaas. Ik neem mijn boek mee want die is retespannend, en een koud blikje cola zero, ik ga hierover bloggen en ik denk zelfs dat ik nog wel een selfie maak…

:-)

elmoandme

 

update:

oranjelegging

:-)

Bewaren

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  7 reacties

 1. Elfie 21 augustus 2016 at 22:14

  Ik ben opgegroeid in de jaren zestig en zeventig. Toen was het: alles mag en alles kan. Tegenwoordig mag je niets meer, lijkt het wel.

  0
 2. purplepaool 17 augustus 2016 at 10:50

  ja het enige nare addertje onder het gras vind ik het wat je wel niet mag eten gezeik… je krijgt tegenwoordig overal kanker van en het geeft mij een eigen schuld dikke bult gevoel… daar heb ik last van, hoewel ik heus weet dat het voor de ander onzekerheid is, kijk ik eet dat alelmaal niet of ik doe dat niet zo en dus krijg ik geen kanker… schijnveiligheid…

  0
 3. EstherD 16 augustus 2016 at 13:47

  Alles mag, precies! Het tekent de mensen die overal iets van vinden, dat zegt meer dan genoeg over henzelf.

  0
 4. purplepaool 15 augustus 2016 at 09:13

  ja joh, walgelijke pagina!!! ik vraag me daar altijd een aantal dingen bij af, hoe onzeker moet je zijn om op zo’n pagina te reageren om anderen uit te lachen die niet eens weten dat ze er op staan en waarom denken mensen en vooral mannen dat de manier waarop je je haar draagt met hen te maken heeft, ik hoorde laatst een man zeggen, vrouwen mogen geen kort haar want het past niet bij ze en als je met kort haar wel leuk bent kom je er mee weg omdat je van nature al mooi bent…dus… ik vind dat vooral een vette denkfout, echt vrouwen moeten helemaal niks, en al helemaal niet eruit zien zoals jij wenst!!

  0
 5. Elfie 14 augustus 2016 at 23:33

  Je vergeet nog de kort-pittige kapsels. Daar is zelfs een aparte FB pagina over, want het schijnt een soort misdaad te zijn.

  0
 6. Anja 14 augustus 2016 at 12:19

  LOL!!!
  Het is net als met spelletjes vroeger, degene die niet tegen zijn verlies kon, verzon er regeltjes bij. Deze ‘regels’ zijn allemaal bedacht door bange mensen. Bang om ‘er niet bij te horen’, bang om oud te worden, bang om ziek te worden, nou ik doe er mooi niet aan mee.
  Dus ik ga met mijn niet opgerolde broekspijpen (waar komt dat ineens weer vandaan?) in de zon zitten.

  0
 7. Petra 14 augustus 2016 at 12:10

  Ha! En een vlechtje kan ook al weer! Lekker puh! * smak * Geniet er van lieve Paool!

  0

Leave a Comment